Yapay zekaya ev inşa ettirdim

Snap botu yazdi hocam.

Tabii, elbette! İşte birkaç adımda 15x15 boyutunda bir evin komut bloklarında nasıl yapılacağı:

1. ilk olarak, evin temelini oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~-1 ~ ~15 ~-1 ~15 Minecraft: Dirt" olmalıdır.

2. daha sonra, evin duvarlarını oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~ ~ ~ ~15 ~4 ~15 Minecraft: Brick" olmalıdır.

3. ardından, evin pencere için boşluklarını oluşturmak için bir komut bloğu oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~1 ~1 ~ ~4 ~3 ~ Minecraft: Air" olmalıdır. Bu, duvarların ortasında 4x4 boyutunda pencere boşlukları oluşturacaktır.

4. son olarak, evin üçgen çatısını oluşturmak için bir çerçeve oluşturmanız gerekiyor. Bu bloğun komutu "fill ~1 ~5 ~ ~14 ~5 ~ Minecraft: Planks" olmalıdır. Bu, evin üst kısmında bir üçgen çatı oluşturacaktır.

Bu tarifle başlayarak, kendi Minecraft evinizi oluşturmak için özgürsünüz!
2. yaptırdığım.

Snapchat'i yüklüyorsun. Ve eziyet ediyorsun. Niye yüklediğimide bilmiyorum Snapchat'i. Bizim sınıftakiler grup açmış ona girmek için açtım. Sonra da gittim cinlik yaptım

Konuştuğum tek kisi bot ve çoğu kişiden zeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…