3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 5 Ocak 2023 #21 MematiBaş Ölüm demek dedi: Bu da aynı ben. Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya memati bas cizdirmek, guzel fikir. Uygulanmasi lazim.
MematiBaş Ölüm demek dedi: Bu da aynı ben. Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya memati bas cizdirmek, guzel fikir. Uygulanmasi lazim.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 5 Ocak 2023 #22 388526 dedi: Ben Afgan'lara benzettim. Gereksiz agresifligin anlami yok. Genişletmek için tıkla... Var olmayan birini bile böyle saçma bir benzetmeden dolayı savunurum, Afgan dediğin kara kuru sakallı bıyıklı tipler, bir de şu adama bak öz abim ya. Hoinchuhayn dedi: Abi bunlar ne. Yapay zeka cidden yapaylığını belli etmiş. Kız işinden hiç anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun karakterine benzetmiş.
388526 dedi: Ben Afgan'lara benzettim. Gereksiz agresifligin anlami yok. Genişletmek için tıkla... Var olmayan birini bile böyle saçma bir benzetmeden dolayı savunurum, Afgan dediğin kara kuru sakallı bıyıklı tipler, bir de şu adama bak öz abim ya. Hoinchuhayn dedi: Abi bunlar ne. Yapay zeka cidden yapaylığını belli etmiş. Kız işinden hiç anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun karakterine benzetmiş.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #23 Liberte Sergen dedi: - Benimle Valorant oynayacak. - Tarihten anlayacak. - Toxic olmayacak. - Dış görünüşü 6/10 olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Bulursan bize de haber et paşam.
Liberte Sergen dedi: - Benimle Valorant oynayacak. - Tarihten anlayacak. - Toxic olmayacak. - Dış görünüşü 6/10 olsa yeter. Genişletmek için tıkla... Bulursan bize de haber et paşam.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 5 Ocak 2023 #24 Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
MematiBaş Ölüm demek Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 296 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #25 388526 dedi: Yapay zekaya memati bas cizdirmek, guzel fikir. Uygulanmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor la denemem lazım.
388526 dedi: Yapay zekaya memati bas cizdirmek, guzel fikir. Uygulanmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Nereden yapılıyor la denemem lazım.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 5 Ocak 2023 #26 Hoinchuhayn dedi: Abi bunlar ne. Yapay zeka cidden yapaylığını belli etmiş. Kız işinden hiç anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Alt taraftaki kızlara da kötü diyemezsiniz ya.
Hoinchuhayn dedi: Abi bunlar ne. Yapay zeka cidden yapaylığını belli etmiş. Kız işinden hiç anlamıyor. Genişletmek için tıkla... Alt taraftaki kızlara da kötü diyemezsiniz ya.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 5 Ocak 2023 #27 ArslanbalaBörükan dedi: Alt taraftaki kızlara da kötü diyemezsiniz ya. Genişletmek için tıkla... Kötü olmasalar bile fena değil seviyesindeler.
ArslanbalaBörükan dedi: Alt taraftaki kızlara da kötü diyemezsiniz ya. Genişletmek için tıkla... Kötü olmasalar bile fena değil seviyesindeler.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2023 #28 Tarik Sade dedi: Bulursan bize de haber et paşam. Genişletmek için tıkla... Tamam canim. Rheagea miydi? O benim manita.
Tarik Sade dedi: Bulursan bize de haber et paşam. Genişletmek için tıkla... Tamam canim. Rheagea miydi? O benim manita.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #29 İdeal erkek arkadaş tipi budur.
Tarik Sade Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 602 Çözümler 2 5 Ocak 2023 #30 Liberte Sergen dedi: Tamam canim. Rheagea miydi? O benim manita. Genişletmek için tıkla... O kayın validen değil miydi ya
Liberte Sergen dedi: Tamam canim. Rheagea miydi? O benim manita. Genişletmek için tıkla... O kayın validen değil miydi ya