Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #21 Servan alfa dedi: Merhaba, aklınıza ne gelirse yazın ben de yapay zekaya yaptıracağım ama yanında İngilizce düzgün bir çeviri olamsı lazım. Yaptırması için sonra da cevap olarak resmi size atacağım. Genişletmek için tıkla... Bir at başka bir ata selam veriyor (el ile)
Servan alfa dedi: Merhaba, aklınıza ne gelirse yazın ben de yapay zekaya yaptıracağım ama yanında İngilizce düzgün bir çeviri olamsı lazım. Yaptırması için sonra da cevap olarak resmi size atacağım. Genişletmek için tıkla... Bir at başka bir ata selam veriyor (el ile)
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2022 #22 Servan alfa dedi: Hayır erken erişimim var bir siteden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Discord'da da böyle olaylar çıktı şu sıra. Site linkini paylaşabilir misiniz?
Servan alfa dedi: Hayır erken erişimim var bir siteden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Discord'da da böyle olaylar çıktı şu sıra. Site linkini paylaşabilir misiniz?
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 699 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #23 Freezyf dedi: Bir at başka bir ata selam veriyor (el ile) Genişletmek için tıkla... Lütfen belirtimde inglizce çevirsi olsun yanında. Slippin Jimmy0 dedi: Discord'da da böyle olaylar çıktı şu sıra. Site linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Versemde giremezsiniz ben dha önceden katılmıştım şimdi kapalı erken erişim.
Freezyf dedi: Bir at başka bir ata selam veriyor (el ile) Genişletmek için tıkla... Lütfen belirtimde inglizce çevirsi olsun yanında. Slippin Jimmy0 dedi: Discord'da da böyle olaylar çıktı şu sıra. Site linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Versemde giremezsiniz ben dha önceden katılmıştım şimdi kapalı erken erişim.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #24 Servan alfa dedi: Lütfen belirtimde inglizce çevirsi olsun. Genişletmek için tıkla... A horse greets another horse(with hand) Böyle bir şey mi?
Servan alfa dedi: Lütfen belirtimde inglizce çevirsi olsun. Genişletmek için tıkla... A horse greets another horse(with hand) Böyle bir şey mi?
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 699 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #25 Freezyf dedi: A horse greets another horse(with hand) Böyle bir şey mi? Genişletmek için tıkla...
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #26 Servan alfa dedi: Eki Görüntüle 1496128 Genişletmek için tıkla... Adam at galiba hocam.
mstf2121 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #27 CAPTCHA doğrulaması çözebilir.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #28 Ben sandım ki at elini kaldıracak selam verecek.
Servan alfa Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 699 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #29 Freezyf dedi: A horse greets another horse(with hand) Böyle bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Freezyf dedi: Ben sandım ki at elini kaldıracak selam verecek. Genişletmek için tıkla... atın eli oldunu ilk defa duyorum ben
Freezyf dedi: A horse greets another horse(with hand) Böyle bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Freezyf dedi: Ben sandım ki at elini kaldıracak selam verecek. Genişletmek için tıkla... atın eli oldunu ilk defa duyorum ben
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 26 Ağustos 2022 #30 A man draws a man who draws himself. Bir adam kendini çizen birini çiziyor.