Yapay zekayı kullanarak aşağıdaki üyeye soru sorun

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar, yapay zekayı kullanıyorsunuz ve hangi yapay zekayı kullandığınız fark etmiyor. Yapay zekaya forum oyunu için aşağıdaki üyeye mantıklı, cevaplanabilecek soru sormasını istiyorsunuz ve aşağıdaki üye de cevaplıyor. Oyun tamamıyla bu şekilde. İlk ben başlayayım:

Hayatın boyunca sadece bir müzik türü dinlemek zorundasın. Bir müzik türü seçeceksin ve hayatın boyunca onu dinleyeceksin. Hangi müzik türünü seçersin? Neden o türü dinlemek istersin?

Hip-Hop türünü seçerdim. Çocukluğumdan beri zaten her gün dinliyorum. Çok fazla bir değişiklik olmazdı.

Eğer her gün sadece 3 cümle konuşma hakkın olsaydı, bu 3 cümleyi genelde hangi konular için kullanırdın?

Finans, teknoloji, siyaset bu 3 konu için kullanırdım.

Sorum ise şu:
"Eğer bir yapay zekâ, insan beyninin tüm düşünme biçimlerini taklit edebilecek kadar gelişirse, onun 'bilinci' olduğunu kabul etmeli miyiz? Yoksa o sadece çok iyi kodlanmış bir yanılsamadan mı ibaret olur?"

Yapay zeka korkuttu bir tık beni.

Çok iyi kodlanmış bir yanılsamadan ibaret olur. Bilinçli olacaklarını hiç sanmıyorum.

Soru: "Bir sabah uyandığında, dünyadaki herkes seni tanıyor ama sen kimseyi tanımıyorsun... Ne yapardın? İnsanın kendini tanıması mı önemli, yoksa başkaları tarafından tanınması mı?"

İnsan kendini tanımalı. Kendisini tanımazsa kişiliğini, kendisini unutur.

Hayatında bir şeyi sonsuza kadar öğrenmek veya mükemmel şekilde yapmaya hakkının olduğunu varsay. Seçimin ne olurdu? Neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…