YusufSrc Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba ben Python ile konuşan yapay zeka yaptım acemi olarak, bunu bilgisayarda sürekli çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim? Python ile run etmekten sıkıldım ve verim alamıyorum.
Merhaba ben Python ile konuşan yapay zeka yaptım acemi olarak, bunu bilgisayarda sürekli çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim? Python ile run etmekten sıkıldım ve verim alamıyorum.
Mr.bugatti Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Pythonanywhere gibi sitelere bakabilirsin. Artı 0 Eksi
lilofthea Picopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 20 7 Aralık 2024 #3 Yapay zeka derken tam olarak ne yaptın ve sürekli çalıştırmak isteme sebebin ne? Artı 0 Eksi
KS KS YusufSrc Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 lilofthea dedi: Yapay zeka derken tam olarak ne yaptın ve sürekli çalıştırmak isteme sebebin ne? Genişletmek için tıkla... Googleyi aç komutu-youtubeyi aç komutu-konuşmak-hava durumu raporu gibi şeyler Artı 0 Eksi
lilofthea dedi: Yapay zeka derken tam olarak ne yaptın ve sürekli çalıştırmak isteme sebebin ne? Genişletmek için tıkla... Googleyi aç komutu-youtubeyi aç komutu-konuşmak-hava durumu raporu gibi şeyler
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 8 Aralık 2024 #5 Nuitka ile .exe'ye çevirebilirisin Artı 0 Eksi
KS KS YusufSrc Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #6 özgün deniz dedi: Nuitka ile .exe'ye çevirebilirisin. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? Baktımda pek bir şey anlamadım. Artı 0 Eksi
özgün deniz dedi: Nuitka ile .exe'ye çevirebilirisin. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabileceğimi anlatır mısınız? Baktımda pek bir şey anlamadım.