G Greewe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Makaleler 1 13 Haziran 2025 #1 Şubelerine velim ile gittim, hesap açmak istediğimi söyledim velimin Yapı Kredi müşterisi olması gerektiğini söylediler. Sitelerinde böyle bir bilgi yok?
Şubelerine velim ile gittim, hesap açmak istediğimi söyledim velimin Yapı Kredi müşterisi olması gerektiğini söylediler. Sitelerinde böyle bir bilgi yok?
6 691554 Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 529 13 Haziran 2025 #2 İş bankasında aynısını yasamıstım.
G Greewe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Makaleler 1 13 Haziran 2025 #3 Sadece maaş ve emeklilik için hesap açtıklarını söylediler, ne yapmam gerek? Müşteri hizmetlerine sorduğumda böyle bir zorunluluk olmadığını hesap açtırabileceğimi söylediler, yarın başka bir şubeye gidip tekrar deneyeceğim. Son düzenleme: 13 Haziran 2025
Sadece maaş ve emeklilik için hesap açtıklarını söylediler, ne yapmam gerek? Müşteri hizmetlerine sorduğumda böyle bir zorunluluk olmadığını hesap açtırabileceğimi söylediler, yarın başka bir şubeye gidip tekrar deneyeceğim.