Yapı Kredi 18 yaş altı hesap açmak için tek veli yeterli mi?

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yapı Kredi'den 18 yaş altı hesap açmak istiyorum lakin tek veli yanımda. Babam şehir dışında olduğu için annemle gideceğim. Lakin tek veli mi lazım yoksa 2 veli mi bunu sormak istedim. İnternet sitelerinde ve WhatsApp destek merkezinde tek veli yeterlidir diyor. Ama bazı kişiler tek veli ile açtıramamış. Bankayı aradığımda açmıyorlar. O yüzden bu konuyu açtım. Tek veli mi gerekiyor yoksa 2 veli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 veli ne alaka ilk defa böyle birşey duydum. Annen baban veya vasinin gitmesi yeterli.
Teşekkürler. İnşallah pazartesi bir bahane bulup giderim bankaya annemle 😊

Adamlar neden yalan söylesin ki? WhatsApp'ta cevap verilmiş.

Yok 3 veli gerekiyor abini ablanı da al gel...
Bazı kişilerde 2 veliyide istemişler. O yüzden sormak istedim.

Bazı kişilere aldanmayın. Whatsapp destek her zaman doğru söyler.
Pazartesi gideceğim. Eğer açmazlarsa buraya yazacağım

Annem ile gidip açtırdım tek Veli yeterli.
Merhaba. Şimdi teyit için tekrar whatsapp hattına mesaj yazdım şimdide Anne ve baba olmalıdır diyor. Siz ne zaman açtırmıştınız acaba?

@UcanMuz @Vueennx
@Darsiere
Whatsapp hatlarına tekrar yazdım bu seferde Anne ve baba olmalıdır diyor?

Merhaba. Şimdi teyit için tekrar whatsapp hattına mesaj yazdım şimdide Anne ve baba olmalıdır diyor. Siz ne zaman açtırmıştınız acaba?

@UcanMuz @Vueennx
@Darsiere
Whatsapp hatlarına tekrar yazdım bu seferde Anne ve baba olmalıdır diyor?
Staj için lazımdı bu sene staja başlamadan önce çıkarttım belki değişmiştir.

Anne ve baba sağ ve evlilik devam ediyor ise çift diğer durumda velayeti kimde ise onunla birlikte gitmeniz gerekiyor. Ama şu yapılabilir babanız da aynı bankanın farklı subesine gidip imza atabilir ve evraklar tamamlanıp hesap açılabilir.

Adamlar neden yalan söylesin ki? WhatsApp'ta cevap verilmiş.

Yok 3 veli gerekiyor abini ablanı da al gel...
Sorumluluk iki velide de olduğu için normalde her iki Veli'nin de imzası olması gerekir fakat bunu bilmeden açıldı ise imzalar tamamlanana kadar hesap bloke edilmesi gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı