Çözüldü Yapı Kredi açık statülü kart nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Bu kampanyaya katılmak istiyorum ama "Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya TLcard'ını olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard'ları ile yapmaları gerekmektedir." böyle bir şart var. Açık statülü kart nedir? Benim kartım daha gelmedi kapalı olarak gözüküyor ama dijital kartı çıkarttım. Dijital kart ile katılabilir miyim kampanyaya?

Çözüm
Müşteriye uğrama sonucu (kart teslim edildi, müşteri adresinde bulunamadı, Müşteri kartı istemiyor vs.) barkod numarası bazında ilgili banka ile paylaşılır. Kartın müşterinin kendisine teslim edlidi bilgisinin bankaya ulaştırılması ile birlikte kart statüsü Geçici Kapalı statüsünden Açık statüsüne alınır.
Müşteriye uğrama sonucu (kart teslim edildi, müşteri adresinde bulunamadı, Müşteri kartı istemiyor vs.) barkod numarası bazında ilgili banka ile paylaşılır. Kartın müşterinin kendisine teslim edlidi bilgisinin bankaya ulaştırılması ile birlikte kart statüsü Geçici Kapalı statüsünden Açık statüsüne alınır.

Çözüm
Peki kampanyaya dijital kartla katılabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…