Banka/Kart Yapı Kredi alt limitsiz 5000TL e-ticaret iade hediyesi

Bence güvenerek hareket etmeyin. YKB'da çalışanlar bile bilmiyormuş böyle bir kampanya olduğunu vs. bankanın sitesinde dahi bu bilgi yok. 5000 TL iade gelmeyecek diyemem ama gelmezse de pek bir şey yapamazsınız gibi çünkü en sıkıntılı bankalardan birisi teknik destek konusunda.

Tamamen amaçları müşteri kaydı yaptırmak olabilir doğrulama vs. derken bekletirler üyeliğinizle baş başa kalırsınız.

Firma böyle bir kampanya yapacaksa, öncesinde alt yapısını detaylıca incelemek zorunda. Kimse mi aynı gün içerisinde insanların kartları kullanılabilir olamaz sıkıntı yaşarız demedi...

100 kişiden 1'i kullandı diyelim geri kalan 99 kişi bu bankayı bir daha kullanmak ister mi?

Kredi kartı vermediler anneme

Ben giriş yapıyorum. Siz görüntülü görüşme yapmadınız mı?
Görüntülü görüşme yaptık hocam ondan sonra işte belge falan dedi uygulamaya giriş yaptırmıyor sadece kurye takibi yaptırıyor.

Videoyu yapanın bankayla alakalı olduğu bile belli değil adam uydurmuş olabilir.

Kampanya gerçek hocam. Ben başvuru yaptığımda kodu girdiğimde sıkıntı yaşamadım ama başka sorunlar yaşadığım için kampanyadan yararlanamadım.

Doğrulanmadı, boşu boşuna üye olduk. Bedavaya binlerce müşteri ve data kazandılar. Herhangi bir ürününü kullanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…