Yapı Kredi ATM'den dolar çekmek

ErayKaya37

Centipat
Daha fazla  
Meslek
elektronik teknolojisi öğrencisi
Benim bir dolar hesabım var içinde tam 50 dolar var bunu ATM'den çekebilir miyim? İnternette baktım bir iki şeye 100 dolar altı yok vs demiş yaşım 17 olduğu için şube içi işleme izin verileceğini de düşünmüyorum. Yapı Kredi tarafından bunun oluru var mıdır? 50 doları çekme gibi vs ya da limit ATM içindeki dolar banknotlarına göre değişir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir dolar hesabım var içinde tam 50 dolar var bunu ATM'den çekebilir miyim? İnternette baktım bir iki şeye 100 dolar altı yok vs demiş yaşım 17 olduğu için şube içi işleme izin verileceğini de düşünmüyorum. Yapı Kredi tarafından bunun oluru var mıdır? 50 doları çekme gibi vs ya da limit ATM içindeki dolar banknotlarına göre değişir mi? Teşekkürler.
Bankadan bankaya degisiyor bankayi arayip sormaniz lazim. Bazi bankalarda dolar cekilebilirken yatirilamiyor, bazilarinda yatiriliyor cekilmiyor, bazilarinda sadece euro yatiriliyor ama cekilemiyor, yani isin ozu degisiyor.

Buradan çevrendekini sorgula. ATM özelliklerinde sadece USD çekilebilir olanı seç. Çevrende var ise o ATM'ye gidersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı