O şekilde yatırılmıyor hocam önce 100 atıyorsunuz sonra işleme devam et ve para eklemek istiyorum gibi bir seçenek geliyor ben para eklemek istiyorum seçeneğini seçip diğer banknotları atacaktım işte.
ATM sayılacak ve kasa fazlası olarak müşteri geri bildirimi dikkate alınarak iade edilecek. İzlenecek prosedür bu şekilde. Ayrıca birden fazla para adedi yatırabilirsiniz. Yapıkredi için bir defada yatırabileceğiniz para miktarı 40 adet şeklinde.
Olabilir bu tür durumlar siz müşteri hizmetlerini arayın para gerçekten sıkıştıysa teknik ekipler çıkartır kasa sayımında da fazlalık belli olur sizinle iletişime geçerler ya da ykb hesabınız varsa hesabınıza iade ederler. Benzer süreç benim de başıma geldi 2 günde hesabıma gelmişti.
Kimseye suç atmadım Papara sorunlu da demedim sadece yaşadığım mağduriyeti ve sorunu anlattım neden bu kadar büyüttünüz 1 ay önce de kartım yutuldu kartıda mı yanlış koydum
Kimseye suç atmadım Papara sorunlu da demedim sadece yaşadığım mağduriyeti ve sorunu anlattım neden bu kadar büyüttünüz 1 ay önce de kartım yutuldu kartıda mı yanlış koydum
Sorun kredi kartında değil ATM'de. Gereksiz şekilde Papara'nın suçu olduğunu ininalın daha iyi olduğunu söylüyorsunuz ininal kullanın her yatırımda 2TL ve her ay 2TL ödemeye devam edin
Sorun kredi kartında değil ATM'de. Gereksiz şekilde Papara'nın suçu olduğunu ininalın daha iyi olduğunu söylüyorsunuz ininal kullanın her yatırımda 2TL ve her ay 2TL ödemeye devam edin
İninalın daha iyi olduğunu söylemedim sadece Papara'yı kullanamadığımı söyledim sürekli kartımın, paramın yutulmasındansa aylık 2 TL ödemeyi tercih ederim zaten öyle çok fazla kullanan birisi de değilim.
İninalın daha iyi olduğunu söylemedim sadece Papara'yı kullanamadığımı söyledim sürekli kartımın, paramın yutulmasındansa aylık 2 TL ödemeyi tercih ederim zaten öyle çok fazla kullanan birisi de değilim.