Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 14 Nisan 2022 #31 Mert Atakann dedi: Peki hocam siz sorunun kartta olduğunu düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlama sorununuz mu var kartta sorun olduğunu söylemiyorum ben kullanamıyorum diyorum. Sinyor Ezio Auditore dedi: İninalın daha iyi olduğunu söylemedim sadece Papara'yı kullanamadığımı söyledim. Genişletmek için tıkla...
Mert Atakann dedi: Peki hocam siz sorunun kartta olduğunu düşünmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam anlama sorununuz mu var kartta sorun olduğunu söylemiyorum ben kullanamıyorum diyorum. Sinyor Ezio Auditore dedi: İninalın daha iyi olduğunu söylemedim sadece Papara'yı kullanamadığımı söyledim. Genişletmek için tıkla...
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 14 Nisan 2022 #32 Sinyor Ezio Auditore dedi: Cumartesiye kadar lazımdı ya daha önce kartım yutuldu 20 TL'm yutuldu bir daha asla Papara kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Durumun Papara ile alakası yok yanlış yönlendirme olmasın. Tamamen sizin şanssızlığınız. Sinyor Ezio Auditore dedi: 17 gün nedir ya Genişletmek için tıkla... Basit bir iş değil her şeyi inceliyorlar. Para yatırırken mesala videoya falan alsaydin işlem daha hızlı olurdu.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Cumartesiye kadar lazımdı ya daha önce kartım yutuldu 20 TL'm yutuldu bir daha asla Papara kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... Durumun Papara ile alakası yok yanlış yönlendirme olmasın. Tamamen sizin şanssızlığınız. Sinyor Ezio Auditore dedi: 17 gün nedir ya Genişletmek için tıkla... Basit bir iş değil her şeyi inceliyorlar. Para yatırırken mesala videoya falan alsaydin işlem daha hızlı olurdu.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 14 Nisan 2022 #33 reddline dedi: Durumun Papara ile alakası yok yanlış yönlendirme olmasın. Tamamen sizin şanssızlığınız. Basit bir iş değil her şeyi inceliyorlar. Para yatırırken mesela videoya falan alsaydin işlem daha hızlı olurdu. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir dahakine en başından öyle yapacağım en azından işlem hızlı sürer belki.
reddline dedi: Durumun Papara ile alakası yok yanlış yönlendirme olmasın. Tamamen sizin şanssızlığınız. Basit bir iş değil her şeyi inceliyorlar. Para yatırırken mesela videoya falan alsaydin işlem daha hızlı olurdu. Genişletmek için tıkla... Mantıklı bir dahakine en başından öyle yapacağım en azından işlem hızlı sürer belki.