Yapı Kredi ATM'si paramı yuttu

Barisvedoc

Hectopat
Yer
İnegöl/Bursa
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Dostlar, Yapı Kredi ATM'sinden Papara kartıma para yatırmaya çalışırken ATM hata verdi, kartı geri verdi ama parayı vermedi. Ben de önce Yapı Kredi'yi sonra Papara'yı aradım. Temsilci benden ATM numarasını kartımın numarasını saati istedi ve kayıt oluşturdu. Kontrol edildikten sonra dönüş yapacaklarını söyledi. Sizce paramı geri alabilir miyim? Fikirleriniz için açtım bu konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki alabilirsiniz. Bu sizin hakkınız.

Ben de aynı durumu birkaç ay önce yaşadım. Direkt işlem kayıtlarından bulup veriyorlar.

Bir Yapı Kredi şubesine giderseniz ve durumu anlatırsanız size yardımcı olacaklardır.

Alırsın ama süreç ne kadar sürer bilinmez.

En geç 7 iş gününde geri ödeme yapılıyor yada gidip şubeden alabiliyorsun.

Bana da aynısı olmuştu 2 haftada verilir paranız dendi ama yaklaşık 1.5 ay sonra param iade edildi.

Normalde böyle olmaması lazım. ATM hatalarında ücret bir dakikayı bile geçmeden hesaba geri yatar. Ancak sistem otomatik olarak şüpheli bir hareket algılarsa o zaman işlem incelemeye gönderileceği için paranın geri yatması uzun sürebiliyor.

Alırsınız. Gün sonunda sayım olur, fazla çıkan miktar belirlenir. Paranızı alırsınız.
Yanlış bilgi, ATM'nin yuttuğu para asla dakikalar içerisinde yatmaz.

Alırsınız. Gün sonunda sayım olur, fazla çıkan miktar belirlenir. Paranızı alırsınız.

Yanlış bilgi, ATM'nin yuttuğu para asla dakikalar içerisinde yatmaz.

Geçen hafta Ziraat ATM'sine taktığım Vakıfbank kartıma yatırdığım 200 TL paramı ATM yuttu. Tam müşteri hizmetlerini arayacakken paranız iade edilmiştir diye SMS geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…