Yapı Kredi Çalışanının Yaptığı Saygısızlık

Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Bu gün Yapı Kredi bankasının World kartını bana satmak için bir bayan aradı dün de aramışlardı ama açar açmaz telefonu yüzüme kapattılar. İlk önce iyi ve güzel bir ses tonuyla bana kartı satmaya çalıştı sonra 1-2 soru sordum ses tonu değişti çünkü kartı aldığıma dair onaylama işlemlerine direk geçmek istiyordu. Sonra istemediğimi daha sonra şubenizden başvuru yapacağımı söylemeye kalmadı mersis numarasını falan hızlıca söyledikten sonra telefonu kapattı. O kadar sinirlendim ki gerçekten kart almak istiyordum yüksek limitli çünkü sistem toplayacaktım en uygunda World kart gözüküyordu bu saat den sonra üstüne para verseler dahi almam.

Bu tamamen şirketin politikasından dolayı kaynaklanan bir şey. Çalışanlarına satması gereken ürünleri verip satamadıkları taktirde performans düşüklüğü olarak görüp işlerinden olmalarına sebep olabiliyorlar. Empati kurarak anlayış gösterebilirim bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…