MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.650 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Yapı Kredi'de döviz hesabı açıp dolar aldıktan sonra tekrar TL hesabına aktarmak istediğimde ne kadar kesinti yapıyor internet sitesinde bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Yapı Kredi'de döviz hesabı açıp dolar aldıktan sonra tekrar TL hesabına aktarmak istediğimde ne kadar kesinti yapıyor internet sitesinde bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #2 Burayı veya burayı bulamadınız yani. Üstüne miktarından tam emin olmamakla beraber %0,2 vergi alıyor olması lazım.
Burayı veya burayı bulamadınız yani. Üstüne miktarından tam emin olmamakla beraber %0,2 vergi alıyor olması lazım.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.650 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #3 Orayı ve orayı buldum fakat doğru okursan ben onu sormuyorum. Yapıkredi bu işlemlerden bir komisyon alıyor mu? Alıyorsa ne kadar alıyor onu sordum. Vavien. dedi: Burayı veya burayı bulamadınız yani. Üstüne miktarından tam emin olmamakla beraber %0,2 vergi alıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Orayı ve orayı buldum fakat doğru okursan ben onu sormuyorum. Yapıkredi bu işlemlerden bir komisyon alıyor mu? Alıyorsa ne kadar alıyor onu sordum. Vavien. dedi: Burayı veya burayı bulamadınız yani. Üstüne miktarından tam emin olmamakla beraber %0,2 vergi alıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla...
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #4 Dediğim şeyi alıyor. Kendi komisyonu zaten oradaki fiyat farklarından.