NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 Uygulamadan dolar hesabı açmak istiyoruz. Dolar hesabından vergi alındığını, para kesildiğini söylemişlerdi. Nakit alın diyorlardı. Vergi veya yıllık ücret gibi bir durum var mı? Yoksa tamamen kendime mi ait?
Uygulamadan dolar hesabı açmak istiyoruz. Dolar hesabından vergi alındığını, para kesildiğini söylemişlerdi. Nakit alın diyorlardı. Vergi veya yıllık ücret gibi bir durum var mı? Yoksa tamamen kendime mi ait?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 8 Ocak 2025 #2 Yaptığın işlem başına alınır ücret.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 12 8 Ocak 2025 #3 Alım/satım yaptığın esnada vergiler dahil kesinti yapıyor. Hesabında dolar tuttuğun için ekstra bir vergi kesintisi yok.
Alım/satım yaptığın esnada vergiler dahil kesinti yapıyor. Hesabında dolar tuttuğun için ekstra bir vergi kesintisi yok.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 ahmttunc dedi: Yaptığın işlem başına alınır ücret. Genişletmek için tıkla... ASUS RX6700XT dedi: Alım/satım yaptığın esnada vergiler dahil kesinti yapıyor. Hesabında dolar tuttuğun için ekstra bir vergi kesintisi yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu?
ahmttunc dedi: Yaptığın işlem başına alınır ücret. Genişletmek için tıkla... ASUS RX6700XT dedi: Alım/satım yaptığın esnada vergiler dahil kesinti yapıyor. Hesabında dolar tuttuğun için ekstra bir vergi kesintisi yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 12 8 Ocak 2025 #5 NormalVatandas dedi: Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Elbette alınıyor sen anlık kur ne ise ondan işlem yapacağını mı sanıyorsun? Makas farkı ve kambiyo vergisi var.
NormalVatandas dedi: Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Elbette alınıyor sen anlık kur ne ise ondan işlem yapacağını mı sanıyorsun? Makas farkı ve kambiyo vergisi var.
thebugrraa Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 977 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #6 NormalVatandas dedi: Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kral dolar aldığın zaman işlem ücreti adında kesinti oluyor sizden. Bir IBAN'a para gönderirken kesilen ücret gibi düşünün.
NormalVatandas dedi: Nasıl ani, aylık hesaba ortalama 2500TL'lik dolar almak istiyoruz. Doların yanına ne ücreti alınıyor? Alınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kral dolar aldığın zaman işlem ücreti adında kesinti oluyor sizden. Bir IBAN'a para gönderirken kesilen ücret gibi düşünün.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #7 ASUS RX6700XT dedi: Elbette alınıyor sen anlık kur ne ise ondan işlem yapacağını mı sanıyorsun? Makas farkı ve kambiyo vergisi var. Genişletmek için tıkla... Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum?
ASUS RX6700XT dedi: Elbette alınıyor sen anlık kur ne ise ondan işlem yapacağını mı sanıyorsun? Makas farkı ve kambiyo vergisi var. Genişletmek için tıkla... Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum?
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 12 8 Ocak 2025 #8 NormalVatandas dedi: Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosundan alırsan yine makas farkı var, alım ve satım kurları farklı. Kriptodan anlıyorsan en iyisi USDT olarak soğuk cüzdanda tutmak.
NormalVatandas dedi: Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosundan alırsan yine makas farkı var, alım ve satım kurları farklı. Kriptodan anlıyorsan en iyisi USDT olarak soğuk cüzdanda tutmak.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 8 Ocak 2025 #9 NormalVatandas dedi: Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Normalde ödüyor olman gerek ama muhtemelen kuyumcunun cebine gidiyor. Yatırım içinse dolar almak çok mantıksız.
NormalVatandas dedi: Evet bunları merak etmiştim. Makas Farkı, kambiyo falan bilgim yok. Nakit almak istesem yine bunları ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Normalde ödüyor olman gerek ama muhtemelen kuyumcunun cebine gidiyor. Yatırım içinse dolar almak çok mantıksız.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #10 ASUS RX6700XT dedi: Döviz bürosundan alırsan yine makas farkı var, alım ve satım kurları farklı. Kriptodan anlıyorsan en iyisi USDT olarak soğuk cüzdanda tutmak. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam, yaza kadar her ay ortalama 2000TL atacağım. Kripto bilgim falan yok ne önerirsiniz? ahmttunc dedi: Normalde ödüyor olman gerek ama muhtemelen kuyumcunun cebine gidiyor. Yatırım içinse dolar almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Birikim amaçlı biraz daha. Tam yatırım değil.
ASUS RX6700XT dedi: Döviz bürosundan alırsan yine makas farkı var, alım ve satım kurları farklı. Kriptodan anlıyorsan en iyisi USDT olarak soğuk cüzdanda tutmak. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam, yaza kadar her ay ortalama 2000TL atacağım. Kripto bilgim falan yok ne önerirsiniz? ahmttunc dedi: Normalde ödüyor olman gerek ama muhtemelen kuyumcunun cebine gidiyor. Yatırım içinse dolar almak çok mantıksız. Genişletmek için tıkla... Birikim amaçlı biraz daha. Tam yatırım değil.