S Spidermangibiyim Zeptopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:50 #1 Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım?
Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.767 Çözümler 21 Cumartesi 20:55 #2 Spidermangibiyim dedi: Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben kaldıramadım başka telefon numarasıyla açmıştım sonra değiştirdim.
Spidermangibiyim dedi: Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben kaldıramadım başka telefon numarasıyla açmıştım sonra değiştirdim.
sayowarn Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:59 #3 Spidermangibiyim dedi: Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Simkart blokesi atmlerder kaldırılıyor diye hayırlıyorum ziraat bankası için şifremi sıfırlayacaktım sim blokem olduğu için yapamadım atmye gidip düzelttim şubedende oluyor sanırım.
Spidermangibiyim dedi: Yapı Kredi müşterisi olacağım, yaş 15. kart çıkarttım ama SIM kart bloke edildi diyor, r arıyorum 444 0 444'ü, orada da olmuyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Simkart blokesi atmlerder kaldırılıyor diye hayırlıyorum ziraat bankası için şifremi sıfırlayacaktım sim blokem olduğu için yapamadım atmye gidip düzelttim şubedende oluyor sanırım.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 583 Çözümler 2 Cumartesi 21:00 #4 Bankaya git güvenlik görevlisi bile yardımcı oluyor. SMS ile bir yerlere mesaj atıyorsun çözülüyor diye hatırlıyorum.
Bankaya git güvenlik görevlisi bile yardımcı oluyor. SMS ile bir yerlere mesaj atıyorsun çözülüyor diye hatırlıyorum.