Yapı Kredi taksitlendirme nasıl yapılır?

Shadow0001

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim hesap kesim tarihim 22'sinde ve 02'sinde son ödeme tarihim var. 01'inde yapacağım harcama için uygulama içinden taksitlendirme yapabiliyor muyum?

Kesim tarihinden sonra yaptığınız harcamalar sonraki ekstreye yansır yani yapmanıza izin veriyorsa yapabilirsin.

Şu nu da belirteyim, Yapı Kredi kullanmadım ama bankalar her ödemeye uygulama içinde taksit sunmuyor.

Harcama Erteleme / Taksitlendir seçeneği mevcut onun dışında sonraki ekstrene yansıyor zaten aldığın ürünün fiyatı.

Kesim tarihinden sonra yaptığınız harcamalar sonraki ekstreye yansır yani yapmanıza izin veriyorsa yapabilirsin.

Şu nu da belirteyim, Yapı Kredi kullanmadım ama bankalar her ödemeye uygulama içinde taksit sunmuyor.
Yapı kredi de sonradan takstilendirme seçeneği var. Yani yapacağım ödemeden hemen sonra taksitlendirebilirim ve bu sonraki aya yansır değil mi?

Yapı kredi de sonradan takstilendirme seçeneği var. Yani yapacağım ödemeden hemen sonra taksitlendirebilirim ve bu sonraki aya yansır değil mi?
Ekstre kesim tarihi sonrası yapılan işlemler için evet. Örneğin hesap kesim tarihi 1 ocak, siz 2 ocakta bir harcama yaptığınızda bu sonraki ekstreye dahil oluyor. Tabii kesilip kesilmediğini kontrol etmekte fayda var.
Emin olmak için bankaya da sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00