Çözüldü Yapı Kredi TL Card ile alışveriş yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

korkusuzz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben internetten bilgisayar alacağım fakat Yapı Kredi TL Card var. Emekli maaşı yatıyor. Ben buradan 12 ay taksitle PC alabilir miyim?

Çözüm
Direkt olarak hayır. Karta bağlı bir ek hesap diğer ismi kredili mevduat hesabı, bu tip hesap varsa olabiliyor. Bankaya göre de ismi değişiyor.
Direkt olarak hayır. Karta bağlı bir ek hesap diğer ismi kredili mevduat hesabı, bu tip hesap varsa olabiliyor. Bankaya göre de ismi değişiyor.

Çözüm
Arkadaşlar, ben internetten bilgisayar alacağım fakat Yapı Kredi TL Card var. Emekli maaşı yatıyor. Ben buradan 12 ay taksitle PC alabilir miyim?
TL Card Taksit olmaz.
Çünkü kredi kartı değil.
World serisi kredi kartı.

Eğer esnek Hesap tanımlı ise taksitli kullanabilirsiniz..

Eğer ki bahsettiniz karta bağlı bir kredi kartı tarzı bir şey yok ise hayır. Sadece tek çekim yapabilirsiniz.
Taksitli alışveriş yapmak istiyorsanız kredi kartı lazım.

Vadesiz hesaba bağlı kart olduğu için kredi kartı gibi taksit yapamazsın. Sadece içindeki parayı harcayabilirsin.

Hocam satın alma sayfasında taksit bölümü çıkıyor ama. 12 aya kadar

Eğer ki bahsettiniz karta bağlı bir kredi kartı tarzı bir şey yok ise hayır. Sadece tek çekim yapabilirsiniz.
Taksitli alışveriş yapmak istiyorsanız kredi kartı lazım.
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…