7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #1 Yapı Kredi uzaktan müşteri olduktan sonra hemen hesap aktif oluyor mu yoksa kurye ile sözleşme mi yollanıyor?
Yapı Kredi uzaktan müşteri olduktan sonra hemen hesap aktif oluyor mu yoksa kurye ile sözleşme mi yollanıyor?
balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 708134 dedi: Yapı Kredi uzaktan müşteri olduktan sonra hemen hesap aktif oluyor mu yoksa kurye ile sözleşme mi yollanıyor? Genişletmek için tıkla... Kartiniz gelmeden internet bankaciligina gecemiyorsunuz hocam bende oyle olmustu. Kartiniz basilip kurye ile gönderiliyor.
708134 dedi: Yapı Kredi uzaktan müşteri olduktan sonra hemen hesap aktif oluyor mu yoksa kurye ile sözleşme mi yollanıyor? Genişletmek için tıkla... Kartiniz gelmeden internet bankaciligina gecemiyorsunuz hocam bende oyle olmustu. Kartiniz basilip kurye ile gönderiliyor.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #3 balisus dedi: Kartiniz gelmeden internet bankaciligina gecemiyorsunuz hocam bende oyle olmustu. Kartiniz basilip kurye ile gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi sitesinden baktıgım zaman kullanıla bileceği yazıyordu ne kadar doğru bilemem Geçen gün şubeye gittim tek maaş hesabı acıyoruz dedi
balisus dedi: Kartiniz gelmeden internet bankaciligina gecemiyorsunuz hocam bende oyle olmustu. Kartiniz basilip kurye ile gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi sitesinden baktıgım zaman kullanıla bileceği yazıyordu ne kadar doğru bilemem Geçen gün şubeye gittim tek maaş hesabı acıyoruz dedi
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 20 Ekim 2024 #4 Kurye belgeleri getiriyor imza almak için sonra aktif oluyor. Bende uzaktan açtım kurye geldiğinde evde yoktum. Bankaya gittim durumu anlattım orada imza verdim halloldu.
Kurye belgeleri getiriyor imza almak için sonra aktif oluyor. Bende uzaktan açtım kurye geldiğinde evde yoktum. Bankaya gittim durumu anlattım orada imza verdim halloldu.