Yapı Kredi vadesiz hesap başvurusunda "müşteri beyan formu" ne anlama geliyor?

Online işlem sırasında yapıkredi TLcard istiyor musunuz sorusuna hayır demiştim.
Müşteri hizmetlerini arayın. Form gönderim işlemi hazırlıkta mı yoksa kurye durumunda bilgi alın. Belki kart durumundan ötürü şube içi hesap aktivasyonu sağlanabilir.

Müşteri hizmetlerini arayın. Form gönderim işlemi hazırlıkta mı yoksa kurye durumunda bilgi alın. Belki kart durumundan ötürü şube içi hesap aktivasyonu sağlanabilir.
Teşekkürler yarın gelişmeleri yazarım.

Bana kart geldi fakat müşteri beyan formu gelmedi sadece kart var birde kağıt ama imza falan atılacak yer yok.

Bende uygulamada kargoyu bekleyin diyor numaralarını aradım kargoda gözüküyor onlarda ne yapabilirim ?
Sistem haftaiçi güncelleme altına alınır. Ancak kartı teslim aldığınız için Müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Onlar kartı sistem üzerinden aktif edip, hesabınızı açabilirsiniz.

Kaç günde geldi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…