Yapı Kredi yeni kart alınca maaş yatmaya devam eder mi?

Yusufingo

Centipat
Daha fazla  
Selamlar bir sorun var benim maaş kartım vardı onu kullanıma kapattım ve yeni kart aldım yani kısaca sadece kartım değişti hesabım vs. kapanmadı maaşım karta yatmaya devam eder mi bildiğim kadarıyla hesaba kayıtlı kartlara yatırılıyor maaşlar IBAN ve hesap numarası aynı olduğu için bir de mobil bankacılığa vs. giriş yapamıyorum şifre al deyince en yakın şubeye gidin diyor.

Yeni maaş kartınız otomatik olarak maaş hesabınıza bağlanır maaş ödemeniz yatmaya devam eder. Şifre için evet şubeye gitmeniz gerekiyor.

Peki sizce mobil bankacılıktan iş yerime vermem gereken IBAN bilgisi vs var mı (hesabımın IBAN'ı sistemlerinde kayıtlı maaşlar otomatik ödeniyor) yani IBAN değişmez değil mi bu konularda biraz sorunsal olabiliyorum

Estağfurullah dostum.

IBAN değişmez gene aynı kalır sadece maaş kart bilgilerin değişir. Onun dışında pazartesi günü bankaya gidip şifre işlemlerini halledebilirsin onlarda sana aynı cevabı verir zaten.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı iyi geceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…