Yapı Kredi'de 18 yaş altı hesap açmak için 2 velinin gitmesi zorunlu mu?

facen_1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Yapı Kredi’de 18 yaş altı hesap açmak istiyorum. Şubeye giderken hem annem hem babam olmak zorunda mı? Sadece biriyle gitsem olur mu? Öz ablamla gitsem açılır mı, yoksa mutlaka anne ya da baba mı gerekli?

ben 3 sene önce 15 yaşındayken annemle gitmiştim ve açmışlardı abla konusunu bilmiyorum kusura bakmayın hocam.

Anne veya baba ayrı ise vasi kim ise onunla gidilmesi gerekiyor yoksa anne veya baba gitse yeterli.

Merhaba, Yapı Kredi'de 18 yaş altı hesap açmak istiyorum. Şubeye giderken hem annem hem babam olmak zorunda mı? Sadece biriyle gitsem olur mu? Öz ablamla gitsem açılır mı, yoksa mutlaka anne ya da baba mı gerekli?

Hocam ben ziraat kullanıyorum oradan örnek vereyim. Sizin bankaya gitmenize gerek yok velinizden sadece biri gitsede olur. Kart ise velinizin üstüne ama kartın üzerinde sizin isminizi yazdırabilirsiniz. Fakat şöyle bir problem var; uygulamadan bakiyeyi soramıyorsunuz eğer 15 yaştan küçük iseniz. Eğer büyükseniz bankaya gelip hallediyoruz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…