Mevcut banka ve kredi kartıma ek kart almak istiyorum. Yanımda kart taşırken limiti düşük kart taşımak istiyorum çünkü. Ek kredi kartı alırsam ekstra yıllık aidatı olacak galiba ama kullanımı nasıl olacak?
Mesela ana kredi kartının limiti ortalama 100 bin TL diyelim. Peki ek kredi kartı alınca bunun limiti ne olacak? Benim anladığım kadarıyla tek kart yerine, 2 kartın toplam limiti yine 100 bin olacak ama ben ek kredi kartının limitini sanal kart gibi değiştirebilecek miyim istediğim gibi?
Yani yanımda taşımak istemediğim kartı atıyorum 80 bin yapıp, yanımda taşıdığım kredi kartını 20 bin TL yapabilecek miyim? Bir de oldu da yanımda taşıdığım kredi kartını 20 Bin'den 30 bine çıkaracağım, bunu sanal kart oluşturmak gibi hemen ayarlardan birini 80 binden 70 bine çekip, diğerini 30bine çıkarabilecek miyim? Yine bu ek kredi kartına ayrı bir sanal kart oluşturma şansım olacak mı? Şu an 1'den fazla sanal kart oluşturtmuyor sistem, 2 kredi kartı olunca 2 tane sanal kart oluşturabilir miyim?
Ek kredi kartını evden biri adına açacağım. Bunun yönetimi yine benim normal hesabımdan mı olacak yani ekstra farklı T.C. Kimlik no ve şifre ile ayrı bir giriş gerekmez değil mi?
Son olarak bir mevcut banka kartım var zaten Visa. Bunun ek kartını nasıl alacağım? Ayarlarda 'ön ödemeli kartınız bulunmamaktadır' yazıyor. Yani banka kartı kısmında 2.yi istersem bunu ön ödemeli kart olarak mı alacağım ve bu da yine Visa mı olur ve market alışverişlerinde bununla ödeme yapmak istersem yine puanlar gelir mi?