5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #1 Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım?
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Bize ulaşın kısmından bildirebilirsiniz hocam müşteri hizmetleri ilgilenmez bence
egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Bize ulaşın kısmından bildirebilirsiniz hocam müşteri hizmetleri ilgilenmez bence
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.575 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 29 Ocak 2025 #3 Operatöre bağlanmak için en kolay kayıp-çalıntı kart kısmından bağlanmak. Belki oradan durumu ilerletebilirsin.
Operatöre bağlanmak için en kolay kayıp-çalıntı kart kısmından bağlanmak. Belki oradan durumu ilerletebilirsin.
5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #4 andoidpol dedi: Bize ulaşın kısmından bildirebilirsiniz hocam müşteri hizmetleri ilgilenmez bence. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin hocam. Amiga dedi: Operatöre bağlanmak için en kolay kayıp-çalıntı kart kısmından bağlanmak. Belki oradan durumu ilerletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kimsenin bu durumu ciddiye alacağını düşünmüyorum hocam ama açık ciddi bir açık.
andoidpol dedi: Bize ulaşın kısmından bildirebilirsiniz hocam müşteri hizmetleri ilgilenmez bence. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin hocam. Amiga dedi: Operatöre bağlanmak için en kolay kayıp-çalıntı kart kısmından bağlanmak. Belki oradan durumu ilerletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kimsenin bu durumu ciddiye alacağını düşünmüyorum hocam ama açık ciddi bir açık.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin hocam bize, bakalım açık ne düzeyde
egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin hocam bize, bakalım açık ne düzeyde
5 533212 Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 228 Çözümler 1 29 Ocak 2025 #6 maklube dedi: Siz söyleyin hocam bize, bakalım açık ne düzeyde Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum açık bana patlayabilir ve emek hırsızlığına yol açmak istemem. egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim ve bunun bir bug olduğunu duşünüyorum bir sonraki güncellemede mutlaka bunu fark ederler.
maklube dedi: Siz söyleyin hocam bize, bakalım açık ne düzeyde Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum açık bana patlayabilir ve emek hırsızlığına yol açmak istemem. egesalvo dedi: Yapı Kredi'ye giriş yaparken burada söylemeyeceğim bir açık buldum. Fakat bunu nasıl Yapı Kredi'ye nasıl ulaşacağım? Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim ve bunun bir bug olduğunu duşünüyorum bir sonraki güncellemede mutlaka bunu fark ederler.
A andoidpol Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #7 egesalvo dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum açık bana patlayabilir ve emek hırsızlığına yol açmak istemem. Tekrar denedim ve bunun bir bug olduğunu duşünüyorum bir sonraki güncellemede mutlaka bunu fark ederler. Genişletmek için tıkla... Söylemeyin hocam da Memnuniyetiniz İçin Buradayız Yapı Kredi her zaman sizlere en iyi hizmeti verebilmek için yanınızda! Sorularınız ve önerileriniz için hemen iletişime geçebilirsiniz! www.yapikredi.com.tr
egesalvo dedi: Böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum açık bana patlayabilir ve emek hırsızlığına yol açmak istemem. Tekrar denedim ve bunun bir bug olduğunu duşünüyorum bir sonraki güncellemede mutlaka bunu fark ederler. Genişletmek için tıkla... Söylemeyin hocam da Memnuniyetiniz İçin Buradayız Yapı Kredi her zaman sizlere en iyi hizmeti verebilmek için yanınızda! Sorularınız ve önerileriniz için hemen iletişime geçebilirsiniz! www.yapikredi.com.tr
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer Ankara 29 Ocak 2025 #8 Bu kadar acil bir konuysa müşteri hizmetlerine bağlanarak konuyu anlatabilirsiniz.