Yapılacak iPhone 11 alısverisi güvenilir mi?

subaru33

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 11 buldum güzel bir fiyata 14 bine ama kadın telefonu telefoncu bir arkadaşına koymuş. Eğer alırsam 14 bine değil 18'e alacağımı söyledi. Onun yerine bana IBAN at parayı ben arkadaşıma ben ona sattım o da ödemesini yaptı derim dedi. Sizce kadına parayı atarsam kadın beni dolandırır mı ya da bunun için herhangi bir belge falana ihtiyaç var mı?

Merhaba arkadaşlar iPhone 11 buldum güzel bir fiyata 14 bine ama kadın telefonu telefoncu bir arkadaşına koymuş. Eğer alırsam 14 bine değil 18'e alacağımı söyledi. Onun yerine bana IBAN at parayı ben arkadaşıma ben ona sattım o da ödemesini yaptı derim dedi. Sizce kadına parayı atarsam kadın beni dolandırır mı ya da bunun için herhangi bir belge falana ihtiyaç var mı?

Bulaşmayın asla şimdiden güvensizlik akıyor sahibinden yepy zaten 14.000TL'ye sıfır ayarında yenilenmiş iPhone 11 satıyor.

Sakat iş. Sözleşme yapmadan bulaşma.

Uzak dur, dolandırıcı. Param çıkışmıyor dersen çok komik rakamlara bile düşecektir. 2 ay önce iPhone 11 alacaklen bende karşılaştım. 6 bine kadar düştü😂

Parayı ne olursa olsun aldığın kişiye ver. Araya birisini karıştırma. Bana denk gelende sözde kuzeniydi. Taksitle 17bine ona satmak yerine 11bin TL'ye bana satacakmışmış.

Son düzenleme:
Hocam dediklerinizi anlayamadım, telefonu telefoncu arkadaşına koymuş ne demek? Neden 18 oldu fiyat? Yanlış anlamayın muhtemelen dolandırıcı da biz de denk gelirsek ayık olalım diye soruyorum

Hocam dediklerinizi anlayamadım, telefonu telefoncu arkadaşına koymuş ne demek? Neden 18 oldu fiyat? Yanlış anlamayın muhtemelen dolandırıcı da biz de denk gelirsek ayık olalım diye soruyorum.

Sazan sarmalı mevzusu. Telefonun sahibi a kişisi, sizin konuştuğunuz kişi b kişisi. B kişisi ben şehir dışındayım vs bahane uydurarak tanıdığım(a kişisi) teslim edecek diyor. B kişisi sizi de tanıdığı olarak a kişisine teslim alacak diye tanıtıyor.

B kişisi a kişisiyle 18 bine anlaşıyor. Sizde b kişisiyle 14bine anlaşıyorsunuz. B kişisi a kişisine parayı ben göndereceğim diyor. Siz parayı b kişisine yolluyorsunuz. İşlem sonunda olan sizin paranıza oluyor.

Hocam dediklerinizi anlayamadım, telefonu telefoncu arkadaşına koymuş ne demek? Neden 18 oldu fiyat? Yanlış anlamayın muhtemelen dolandırıcı da biz de denk gelirsek ayık olalım diye soruyorum
Telefoncu arkadaşına koymuş arkadaşı da kâr koymak için 18 e satıyormuş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı