Yapılan bıçak takasından pişmanlık duymak

rebrkrt10

Yoctopat
Daha fazla  

Arkadaşlar tüm envanterimi verip bıçak aldım fakat sanki daha kötü olmuş gibi hissediyorum. Çünkü envanterim çok güzeldi ve baktığımda ajanlarımın fiyatı artmış. Ayrıyeten bıçak da artık bana kötü geliyor. Artık skinsiz olunca oyunu oynayasım da gelmiyor. Envanterimi de artık geri alamam çünkü bazılarının fiyatı çok artmış ve takas sitelerinde de sadece 2 tane ajanımı alabiliyorum. Bıçağımı satsam nakit olarak elime 3000 TL falan geçiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ben olsam 3000 liraya okutup oyunu bırakırdım bana saçma geliyor.

Ajanların fiyatında son zamanda %100 artış oldu Markus Delrow ajanı geçen ay 11 dolarken şuan 22 dolarlara kadar çıktı hatta %100'den bile fazla artan ajanlar var. Biraz şanssızlık olmuş senin adına fakat skinlerin sonuçta çok bir önemi yok. Daha fazla hasar verdirmeyi falan sağlamıyor, zaman içinde yenilersin.

Bence de, hıle dolu bu oyun yerıne Valorant oyna daha iyi.
Valorant'a ne zaman yeni skin gelecek diye bekleyin siz lütfen.
Arkadaşlar tüm envanterimi verip bıçak aldım fakat sanki daha kötü olmuş gibi hissediyorum
Şuan envanterinin değeri ne kadar? Zarar ettiysen de yapacak bir şey yok çok saçma bir bıçak almışsın ama olsun. Senin yerinde olsam bıçaktan iyice sıkıldıysam csfloat gibi bir yerde satıp ak m4 awp gibi ana silahlara iyi skin çeker, tekrar envanter olustururdum.

Bazı skinlerin fiyatı anormal derecede artmış, ben 1 dolara dandik M4A1-S skini almıştım şu an 17 dolar ne alakaysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…