Yapılan çalışma nasıl web siteye yüklenebilir?

RepePepe

Decapat
Arkadaşlar selam, blogger ve wolrdpress kullanmadan yaptığım temayı nasıl web siteme yükleyebilirim?
.com alan adını aldıktan sonra yapmış olduğum temayı nasıl yükleyebilirim?

Ne teması? Temayı neyin üzerine tasarladıysanız o sistemi kurup onun üzerine kurmanız lazım mantıken, tema dediğiniz nedir

Ne teması? Temayı neyin üzerine tasarladıysanız o sistemi kurup onun üzerine kurmanız lazım mantıken, tema dediğiniz nedir

hocam satış sitesi kuruyorum kendim yaptım visual studio'dan yaptığım çalışmayı websiteme yüklemek istiyorum mesela godaady .com aldıktan sonra yapmış olduğum tema script nasıl yükleyebilirim.

hocam satış sitesi kuruyorum kendim yaptım visual studio'dan yaptığım çalışmayı websiteme yüklemek istiyorum mesela godaady .com aldıktan sonra yapmış olduğum tema script nasıl yükleyebilirim.
Hocam anlamıyorum demek istediğinizi çünkü ne yaptığınıza dair teorik bilginiz anladığım kadarıyla sıfır. Yaptığınız şey ne, HTML sayfası mı, javascript dosyası mı, CSS stilleri mi, php dosya grubu mu, bunların haricinde bir şeyi nasıl internet ortamında browser compiler'ından geçireceksiniz? visual studiodan biz masaüstü uygulaması yapıyorduk sizin tema dediğiniz şey ne tam olarak. Photoshop tasarımını internete koyup site oluşturmaya çalışıyormuşsunuz gibi gözüküyor şu an

Şimdi anladim HTML CSS VE JS BU 3 kodlamayi kullanarak yaptım zatenn.

Şimdi anladim HTML CSS VE JS BU 3 kodlamayi kullanarak yaptım zatenn.
Tamam hosting ve domain alman lazım. Bu ikisini aynı yerden alırsan en azından network ile ilgili yapacağın dns yönlendirme tarzı uğraşlardan bir nebze kurtarabilirsin diye düşünüyorum, paket halinde satılanlar en azından birbirine otomatik bağlı gelmese bile destek yardımcı olur muhtemelen.

Hosting'e fileZilla ile bağlanman için FTP adresi verirler veya hosting sağlayacısının paneli üzerinde site anasayfasının dosya dizinine erişim sağlayabileceğin bir yer vardır. Oraya yaptığın dosyaları atacaksın. Html dosyanın adı index.html olacak. Site anasayfası o zaman html sayfasını görüntülüyor olacak. Veritabanı paketi tarzı şeylere ihtiyacın yok muhtemelen.

Nereden satın alayim domain ve hosting

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…