TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'ta editlerimden paylaşmaya başladım, sizlerin oylarını almak istedim. Sizin edite 10 üzerinden puanınız nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'ta editlerimden paylaşmaya başladım, sizlerin oylarını almak istedim. Sizin edite 10 üzerinden puanınız nedir?
1 123Emo123 Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 bana da öğretirmisin reis mis gibi olmuş
Fluken0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #3 Glow biraz fazla gibi onun dışında güzel fakat fark edilmek için herkesin yaptığından daha farklı bir şeyler yapmalısınız.
Glow biraz fazla gibi onun dışında güzel fakat fark edilmek için herkesin yaptığından daha farklı bir şeyler yapmalısınız.
Baron_1453 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #4 TheArway dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'ta editlerimden paylaşmaya başladım, sizlerin oylarını almak istedim. Sizin edite 10 üzerinden puanınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ah dayım ah edit 10/10 bu arada.
TheArway dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'ta editlerimden paylaşmaya başladım, sizlerin oylarını almak istedim. Sizin edite 10 üzerinden puanınız nedir? Genişletmek için tıkla... Ah dayım ah edit 10/10 bu arada.
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #5 Fluken0 dedi: Glow biraz fazla gibi onun dışında güzel fakat fark edilmek için herkesin yaptığından daha farklı bir şeyler yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Eleştiriniz için teşekkürler hocam. Baron_1453 dedi: Ah dayım ah edit 10/10 bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. 123Emo123 dedi: bana da öğretirmisin reis mis gibi olmuş Genişletmek için tıkla... Zamanım olsa yardımcı olmaya çalışayım reis fakat kendi editlerime de zor vakit buluyorum.Eğitici videolar izleyebilirsin.
Fluken0 dedi: Glow biraz fazla gibi onun dışında güzel fakat fark edilmek için herkesin yaptığından daha farklı bir şeyler yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Eleştiriniz için teşekkürler hocam. Baron_1453 dedi: Ah dayım ah edit 10/10 bu arada. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. 123Emo123 dedi: bana da öğretirmisin reis mis gibi olmuş Genişletmek için tıkla... Zamanım olsa yardımcı olmaya çalışayım reis fakat kendi editlerime de zor vakit buluyorum.Eğitici videolar izleyebilirsin.
eneskral41 Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #6 Güzel olmuş elinize sağlık hocam.
benprodegilim12 Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #7 Güzel olmuş hocam elinize sağlık 10/10 edit.
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #8 eneskral41 dedi: Güzel olmuş elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... benprodegilim12 dedi: Güzel olmuş hocam elinize sağlık 10/10 edit. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar.
eneskral41 dedi: Güzel olmuş elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla... benprodegilim12 dedi: Güzel olmuş hocam elinize sağlık 10/10 edit. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.660 Makaleler 5 Çözümler 38 30 Ağustos 2025 #9 Zoom ve Twixtor falan öğren.
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #10 GoDd1 dedi: Zoom ve Twixtor falan öğren. Genişletmek için tıkla... Önerin için sağol hocam.