Yapılan edit nasıldır?

ironsoldier

Femtopat
Edit öğrenmek istiyorum ve bu CapCut programından yaptığım 5. edit. Sizce nasıl?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazı rengi oyun temasına uygun olmamış.

Fazla bir bilgim yok ama yazı fontunu ve geçişler daha iyi olabilir

Editten kastın yazı eklemek ve sahneleri birleştirmek mi? Daha da geliştirebilirsin.

Bunun için çabalıyorum. Bu sene YKS senem olduğu için fazla odaklanamıyorum ama deneyerek öğreneceğime eminim. Sağ olun
Kimse mükemmel başlamadı merak etme çabalamaya devam et olacaktır. 5. editinden bile gayet iyi şeyler çıkarmışsın. Diğer editleri kontrol et kullandığın uygulamadaki özellikleri incele hangisi ne işe yarıyor gibi. 1 diğer önerim tiktok hesabının adını daha sade ve tek olacak bir isim koyman araya . vs koymaman. 2. önerim ise postlarının çalınmaması için sol çaprazdan sağ çapraza senin isminin olduğu bir yazının hareket etmesi opaklığı kıs tabii ki yazıda. Sorun olursa bana sorabilirsin.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…