YouTube Yapılan edit nasıldır?

vuruşlar güzel ama hepsini kısa bir şekilde shorts için derlesen güzel olur.yani demek istediğim izleyiciyi oyalamamak,reloadları çok göstermemek gibi.

Hocam shake e gerek yok aslında. Capcutta sanırım. Akıcı hızlandırma özelliği var video hızlandırma yerinde onu deneyebilirsiniz.
Evet,haklısınız.Capcutta o özellik premium girdiği için ve halihazırda işten çıkarıldığım için pek uygunluğum olmadı.

O

Oyun içi sesler müziği bastırdığı için çok hoşuma gitmiyor benim. Bende koymuyorum o sebeple. Highlights koyarken de yapılması zor vuruşlar koyuyorum. Mesela bende 1V5 Clutch klibi var ama edit yapmayacağım çünkü bayağı kötü vuruşlarla o roundu kazandım.

Peki sizce vuruşlarımı shorts video yapıp paylaşmalı mıyım? Bunu yaparak izlenme ve abone artırabilir miyim?

Şahsımca böyle videolar görsem destek olmak için dahi olsa izlerim sonuna kadar.Başka insanların bu tarz uzun uzadıya videolara gereksiz detay diyebileceğini düşünüyorum.Ama başarılır tebrikler.

İlk edit olduğu için bende ne yapacağımı şaşırdım. Başlık için aklıma bir şey gelmedi kafadan attım mesela. Biraz daha bilgim olsa daha güzelini yapacağım ama short atmam. Ekran küçülünce benim hoşuma gitmiyor ve en iyi highlight videoları normal video tipinde olanlar benim için.

Kesinlikle bu dediğinize kulak vereceğim.Aklımdaydı zaten.Teşekkürler.

Peki sizce vuruşlarımı Shorts video yapıp paylaşmalı mıyım? Bunu yaparak izlenme ve abone artırabilir miyim?

Edit videolarıyla çok abone kazanamazsın, izleyip geçiyoruz sadece. Ama ben sırf zevkine atıyorum. Elimde 100 küsur klip birikti, üşenmesem 3-4 tane daha video atmıştım.

Edit videolarıyla çok abone kazanamazsın, izleyip geçiyoruz sadece. Ama ben sırf zevkine atıyorum. Elimde 100 küsur klip birikti, üşenmesem 3-4 tane daha video atmıştım.
Edit ve shorts videoları bence kanalın biraz da olsa tanınması amacındadır.Video işine girene kadar daha çok profesyonelleşmek,bilgi,deneyim toplamak maksadıyla yapılmalıdır diye düşünmekteyim.

Peki sizce vuruşlarımı shorts video yapıp paylaşmalı mıyım? Bunu yaparak izlenme ve abone artırabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle de bir editim var ve güzel olduğunu düşünmüştüm.bu tarz deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu tarz vuruş videolarında her ne kadar göstermek istediğiniz vuruş daha önemli olsa da kullanılan müzikler de çok etkili izleyici için. Müzik kullanımını iyi seçebilirsen daha da katkısı olur izlenmelerine. Birde her bir vuruşu göstermek için göz yoran geçiş efektleri ekleme. Ekleyeceksen de daha sade geçişler ekle. Bazen müziğin ritmiyle uyumlu şekilde de geçiş yapabilirsin diğer görüntülere. Birde tavsiyem Adobe premiere pro'da kurgu yapmayı öğrenin. Çok faydasını görürsünüz. After effect sizi daha çok zorlayabilir normal bir kullanıcı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…