B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Salı günü mesaiye kalmıştım Cumartesi günü işe gitmedim. Fabrikada işçi olarak çalışıyorum. Şimdi maaşımdan normal günlük olarak mı kesinti olacak yoksa yaptığım fazla mesaiden mi kesinti olacak?
Salı günü mesaiye kalmıştım Cumartesi günü işe gitmedim. Fabrikada işçi olarak çalışıyorum. Şimdi maaşımdan normal günlük olarak mı kesinti olacak yoksa yaptığım fazla mesaiden mi kesinti olacak?
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 Normal günlük.
B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 uchin dedi: Normal günlük. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz yani yaptığım mesai yanmaz mı?
U uchin Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 281 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #4 Babayiğit16 dedi: Emin misiniz yani yaptığım mesai yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır, yine de fabrikada güvendiğiniz uzun süredir çalışan birine bir danışın derim.
Babayiğit16 dedi: Emin misiniz yani yaptığım mesai yanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hayır, yine de fabrikada güvendiğiniz uzun süredir çalışan birine bir danışın derim.
B Babayiğit16 Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 uchin dedi: Bildiğim kadarıyla hayır, yine de fabrikada güvendiğiniz uzun süredir çalışan birine bir danışın derim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
uchin dedi: Bildiğim kadarıyla hayır, yine de fabrikada güvendiğiniz uzun süredir çalışan birine bir danışın derim. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.