İş yerinde bilgisayarda program yüklenmesi, programı kullanma vb. işler için bir site yapmayı ve bu siteyi sadece bizim birimin kullanmasını istiyorum.
Site yaptığımız işlerin adımlarını, nasıl yapılacağını gösteren bir site olacak. Çünkü sürekli yeni işler oluyor ve aynı şeyi yapabiliyoruz ve bu nasıldı dediğimiz anda o siteye gidip oradan hemen bakacağız.
Benim aklıma ilk forum sitesi geldi başladım da ama daha güzel bir alternatif olabilir mi? Düzen önemli, forumlardaki gibi renkli yazılar, resimler vb. önemli. Ne tavsiye edersiniz?
Hocam giriş olayı önemli değil. Orayı ekleyip kafa karıştırdım boşuna. En basitinden örnek vereyim Windows 10 bilgisayara nasıl yüklenir adım adım anlatacağım. Yeni gelen kişi oradan bakıp yapabilecek veya biz yapmamız gerektiğinde ya bu nasıldı diye oraya bakacağız.
Hocam giriş olayı önemli değil. Orayı ekleyip kafa karıştırdım boşuna. En basitinden örnek vereyim Windows 10 bilgisayara nasıl yüklenir adım adım anlatacağım. Yeni gelen kişi oradan bakıp yapabilecek veya biz yapmamız gerektiğinde ya bu nasıldı diye oraya bakacağız.
Eğer yorum-tartışma olmayacaksa forum tasarımı seni engeller gibi geliyor o zaman. Haber sitelerinde ki gibi sadece bilgi yayma amacıyla tasarlanmış bir görünüm daha çok işine yarabilir gibi geldi bana. Ama tahmini kaç madde, kaç konudan bahsettiğimiz önemli tabii.
Eğer yorum-tartışma olmayacaksa forum tasarımı seni engeller gibi geliyor o zaman. Haber sitelerinde ki gibi sadece bilgi yayma amacıyla tasarlanmış bir görünüm daha çok işine yarabilir gibi geldi bana. Ama tahmini kaç madde, kaç konudan bahsettiğimiz önemli tabii.
Kendim yapacağım. Ben hem biraz merak ettiğim için hem de kategorileme çok kolay olduğu için forum sistemini tercih ettim başladım da. Tamamen kendim yapmak istiyorum. Ücretli bir yardım alırsam da eğitim de isterim yapılan işlemle ilgili çünkü yapıp ben ilgileneceğim sorun vb. olma durumunda.
Dediğiniz sistemi araştıracağım teşekkürler. Peki Wordpress üzerinde böyle hazır bir tema bir şey var mıdır?
İnceledim trello yu ama benim istediğim şey değil tam olarak. Burada teams vb. üzerinde de kullanılabilen proje, takvim mantığı var.