P pc çözüçü Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar arkadan araba geliyordu ve kırmızı yanıyordu. Arkadaki araba frene basmayınça bende endişelendim direksiyonu kırdım. Yanım boştu bu arada. Kaza 2024.01.01 de yaşandı.
Arkadaşlar arkadan araba geliyordu ve kırmızı yanıyordu. Arkadaki araba frene basmayınça bende endişelendim direksiyonu kırdım. Yanım boştu bu arada. Kaza 2024.01.01 de yaşandı.
Çözüm Ahmt1 10 Ağustos 2024 pc çözüçü dedi: Öndekine vurdu. Genişletmek için tıkla... O hatalı, sana çarpsa yine o hatalıydı.
KS KS P pc çözüçü Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #51 Ahmt1 dedi: O hatalı, sana çarpsa yine o hatalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bana vursa o ödücek değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: O hatalı, sana çarpsa yine o hatalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bana vursa o ödücek değil mi?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 10 Ağustos 2024 #52 pc çözüçü dedi: Hocam peki bana vursa o ödücek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hem kendininkinin hem seninkinin masraflarını karşılayacaktı. Artı 0 Eksi
pc çözüçü dedi: Hocam peki bana vursa o ödücek değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hem kendininkinin hem seninkinin masraflarını karşılayacaktı.
KS KS P pc çözüçü Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #53 O iyi tel numarası vereyim her gün çarpsın. Ne de olsa o ödücek. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #54 pc çözüçü dedi: o iyi tel numarası veriyim hergün çarpsın Genişletmek için tıkla... Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun. Artı 0 Eksi
pc çözüçü dedi: o iyi tel numarası veriyim hergün çarpsın Genişletmek için tıkla... Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun.
KS KS P pc çözüçü Picopat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #55 HUNTEx dedi: Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Al cevap. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
HUNTEx dedi: Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Al cevap.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 10 Ağustos 2024 #56 pc çözüçü dedi: O iyi tel numarası vereyim her gün çarpsın. Ne de olsa o ödücek. Genişletmek için tıkla... Arabanın değeri düşüyor + herkes karşılamadan yana olmuyor sıkıntı çıkıyor. Artı 0 Eksi
pc çözüçü dedi: O iyi tel numarası vereyim her gün çarpsın. Ne de olsa o ödücek. Genişletmek için tıkla... Arabanın değeri düşüyor + herkes karşılamadan yana olmuyor sıkıntı çıkıyor.
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 10 Ağustos 2024 #57 HUNTEx dedi: Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden bana düşmez ama bırakın takılsın, arkadaşa karşı bir gareziniz mi var anlamadım. Artı 0 Eksi
HUNTEx dedi: Mesajıma cevap yok mu? Hala şaklabanlıklarına devam ediyorsun. Ve her zaman boş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden bana düşmez ama bırakın takılsın, arkadaşa karşı bir gareziniz mi var anlamadım.
Creezs Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #58 Verilmiş sadakanız varmış, nasıl sağ çıktınız o arabadan? Artı 0 Eksi