Yapılan kazım cüzdana yansımıyor

Ne kadar süredir kazım yapıyorsunuz? Ayrıca kâr kontrol etmek için cüzdana bir şey yansımasını beklemenize gerek yok. Ethash algoritmasında ne kadar hash rate alıyorsanız onu whattomine.com adresinde ethash altına yazın, elektriği de 0 watt yapın sonra hesaplatın.
Kâr yapıp yapmadığına karar verdikten sonra miner önerisi ve minerla ilgili sorunlar için bir daha konu açabilirsiniz.

Devam etmek istiyorum cüzdan sorununu çözemedim tekrar konu acmalimiyim

Sanırım gerek yok. Kullandığınız miner'ı bilmiyorum. NBMiner indirip dener misiniz? NBMiner hem AMD hem de Nvidia kartlarla birlikte çalışıyor.
bunu kullanıyorum sizin dediğinizi deneyip geri dönüş yapacağım
Sanırım gerek yok. Kullandığınız miner'ı bilmiyorum. NBMiner indirip dener misiniz? NBMiner hem AMD hem de Nvidia kartlarla birlikte çalışıyor.
%ls
!tar -zxvf ethminer-0.18.0-cuda-9-linux-x86_64.tar.gz
%cd bin/
bu kodun NBMiner a nasıl uyarlayabilirim
@22teknoloji

@TheAny

Son düzenleme:
[CODE title="%ls !tar -zxvf NBMiner_40.1_Linux.tgz %cd NBMiner_Linux/"][/CODE] tam olarak aynısını kopyala yapıştır yaptım hata veriyor

NBMiner indirin buradan > https://github.com/NebuTech/NBMiner/releases/download/v40.1/NBMiner_40.1_Win.zip

Start_eth dosyasına sağ tık düzenle ile aşağıdakini içindekileri silip yapıştırın kapatıp çalıştırın.
girdiğiniz cüzdan kodu eth erc20 yatırma kodu doğruysa kodu Ethermine - Ethereum (ETH) mining pool sitesine sağ üstten minder adress yazan bölüme15 dk sonra giriniz.kazım işlemi aktif olacaktır.

@cd /d "%~dp0"
nbminer -a ethash -o stratum+tcp://eu1.ethermine.org:14444 -u 0x310262c0e48007F83ef586bf709fc49d3c2C71e4.default -log
pause

Son düzenleme:
Windows tan kazmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…