TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.086 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 22 Şubat 2022 #11 22teknoloji dedi: tam olarak aynısını kopyala yapıştır yaptım hata veriyor Genişletmek için tıkla... İşin açığı linux serverda grafik arayüz olmadan nasıl yapılır bilmiyorum. Grafik arayüzsüz linux kullanmadım hiç. Araştırmak lazım google'dan.
22teknoloji dedi: tam olarak aynısını kopyala yapıştır yaptım hata veriyor Genişletmek için tıkla... İşin açığı linux serverda grafik arayüz olmadan nasıl yapılır bilmiyorum. Grafik arayüzsüz linux kullanmadım hiç. Araştırmak lazım google'dan.
22teknoloji Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 424 22 Şubat 2022 #12 TheAny dedi: İşin açığı linux serverda grafik arayüz olmadan nasıl yapılır bilmiyorum. Grafik arayüzsüz linux kullanmadım hiç. Araştırmak lazım google'dan. Genişletmek için tıkla... Kaynak bulursanız paylaşırmısınız
TheAny dedi: İşin açığı linux serverda grafik arayüz olmadan nasıl yapılır bilmiyorum. Grafik arayüzsüz linux kullanmadım hiç. Araştırmak lazım google'dan. Genişletmek için tıkla... Kaynak bulursanız paylaşırmısınız