Darkblue99
Decapat
- Makaleler
- 1
Yaptığım logoları freelancer olarak nerede satarım? Hem Türk hem yabancı site önerir misiniz?
Yabancı olarak fiverr, Türk olarak bionluk.
Evet. Eskiden kullanıyordum, ücretini pek hatırlayamadım kayıt olursanız görürsünüz zaten. Fiverr ise ücretsiz.Bionluk ta satmak için önce ücret mi ödemem gerekiyor?
Evet. Eskiden kullanıyordum, ücretini pek hatırlayamadım kayıt olursanız görürsünüz zaten. Fiverr ise ücretsiz.
20 TL'ye katılma ücreti var. Acaba girsem mi?
Hocam o sizin kararınız ne desem boş. Tasarım piyasası allak bullak şuan, girerseniz sipariş başlatmadan örnek bir çalışma göndermeyin, aynısını yaptırıyorlar, size vazgeçtim diye mesaj atıyorlar, uyarıda bulunmak istedim.20 TL'ye katılma ücreti var. Acaba girsem mi?
Hocam o sizin kararınız ne desem boş. Tasarım piyasası allak bullak şu an, girerseniz sipariş başlatmadan örnek bir çalışma göndermeyin, aynısını yaptırıyorlar, size vazgeçtim diye mesaj atıyorlar, uyarıda bulunmak istedim.
İyi çalışmalar hocamTamamdır teşekkürler tavsiye için. Bir girelim bakalım neler olacak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.