kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 Siyah kısımlar da açık renk olsa daha ferah olurmuş. Mutfak zaten küçük, adamı darlıyor. Beyaz iyidir aydınlık olur. Kapaklar açılıp kapanırken birbirine değmiyorsa sana puanım 9.
Siyah kısımlar da açık renk olsa daha ferah olurmuş. Mutfak zaten küçük, adamı darlıyor. Beyaz iyidir aydınlık olur. Kapaklar açılıp kapanırken birbirine değmiyorsa sana puanım 9.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2021 #12 Dolabı ben imal ediyorum (?) Doin dedi: Ben ekstra bir zanaatkârlık göremedim. Sadece montaj yapıyorsunuz, yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla...
Dolabı ben imal ediyorum (?) Doin dedi: Ben ekstra bir zanaatkârlık göremedim. Sadece montaj yapıyorsunuz, yanılıyor muyum? Genişletmek için tıkla...
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #13 DarKSaGaa dedi: Dolabı ben imal ediyorum (?) Genişletmek için tıkla... İnanmayız! Kanıt göster bize. Nereden bilelim hazır yaptırmadığını?
DarKSaGaa dedi: Dolabı ben imal ediyorum (?) Genişletmek için tıkla... İnanmayız! Kanıt göster bize. Nereden bilelim hazır yaptırmadığını?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.995 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2021 #14 kornoloji dedi: İnanmayız! Kanıt göster bize. Nereden bilelim hazır yaptırmadığını? Genişletmek için tıkla... Daha önce açtığım konulardan birinde dükkanda yaptığım dolap var fotoğrafı orda. İnanmazsanız görüntülü ararım, böyle hazır dolap varsa gelin link atın.
kornoloji dedi: İnanmayız! Kanıt göster bize. Nereden bilelim hazır yaptırmadığını? Genişletmek için tıkla... Daha önce açtığım konulardan birinde dükkanda yaptığım dolap var fotoğrafı orda. İnanmazsanız görüntülü ararım, böyle hazır dolap varsa gelin link atın.