S sarpfd Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Ekran kartı 4060Ti 16GB İşlemci Ryzen 5 5600 Şurası paycelle 800'e geliyor. Bir de Alan Wake Remastered nasıl oyun alınır mı sizce? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-14 123738.png 193,2 KB · Görüntüleme: 28
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 sarpfd dedi: Şurası paycelle 800'e geliyor. Bir de Alan Wake Remastered nasıl oyun alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2374046 Genişletmek için tıkla... Phantom Liberty yerine GoW alınır diye düşünüyorum. Onun dışında güzel sepet.
sarpfd dedi: Şurası paycelle 800'e geliyor. Bir de Alan Wake Remastered nasıl oyun alınır mı sizce? Eki Görüntüle 2374046 Genişletmek için tıkla... Phantom Liberty yerine GoW alınır diye düşünüyorum. Onun dışında güzel sepet.
S sarpfd Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Ranny dedi: Phantom Liberty yerine GoW alınır diye düşünüyorum. Onun dışında güzel sepet. Genişletmek için tıkla... GoW oynadım hocam da Phantom Liberty iyi diyorlar ondan ana oyunu almışken onu da alayım dedim değmez mi?
Ranny dedi: Phantom Liberty yerine GoW alınır diye düşünüyorum. Onun dışında güzel sepet. Genişletmek için tıkla... GoW oynadım hocam da Phantom Liberty iyi diyorlar ondan ana oyunu almışken onu da alayım dedim değmez mi?
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 sarpfd dedi: GoW oynadım hocam da Phantom Liberty iyi diyorlar ondan ana oyunu almışken onu da alayım dedim değmez mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa DLC almak yerine oyun alın. Uncharted, Witcher 3, Days Gone, Dead by Daylight alabilirsiniz. Eğer yoksa Rockstar Games'ten GTA 5'te alabilirsiniz.
sarpfd dedi: GoW oynadım hocam da Phantom Liberty iyi diyorlar ondan ana oyunu almışken onu da alayım dedim değmez mi? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa DLC almak yerine oyun alın. Uncharted, Witcher 3, Days Gone, Dead by Daylight alabilirsiniz. Eğer yoksa Rockstar Games'ten GTA 5'te alabilirsiniz.