Yapılan remix nasıl yayınlanır?

Learxy

Hectopat
Daha fazla  
Bir tane Türk şarkıcının remixini yaptım, yayımlamak istiyorum, ücretsiz olarak Spotify'da falan nasıl yayınlarım ve telif hakkı gelir mi, yoksa direkt tiktoğa ve YouTube mı atayım? Belki görür, beğenir, iş birliği yapıp Spotify atmak ister.

Spotify'a yüklemek zor iş. Ben de Spotify'a Türk sanatçının remixini paylaşmak istiyordum video açmıştım bayağı uzun bir videoydu. Bayağı da hata vermişti. Bence başlangıç seviyesi için YouTube daha iyi olacaktır. TikTok'a atmak istiyorsan yaptığın şarkıyı Lycris yap veya arkasına bir edit koy ve yayınla.

Spotify'a yüklemek zor iş. Ben de Spotify'a Türk sanatçının remixini paylaşmak istiyordum video açmıştım bayağı uzun bir videoydu. Bayağı da hata vermişti. Bence başlangıç seviyesi için YouTube daha iyi olacaktır. TikTok'a atmak istiyorsan yaptığın şarkıyı lycris yap veya arkasına bir edit koy ve yayınla.

Lyrics yaparım editörlükle uğraşmıştım 3 sene, Spotify'a atmıyayım bence de telif falan uzun iş direkt YouTube ve TikTok sağoalsın agam.

Bir tane Türk şarkıcının remixini yaptım, yayımlamak istiyorum, ücretsiz olarak Spotify'da falan nasıl yayınlarım ve telif hakkı gelir mi, yoksa direkt tiktoğa ve YouTube mı atayım? Belki görür, beğenir, iş birliği yapıp Spotify atmak ister.

İzin almamışsanız telif yersiniz. ayrıca Santçı hakkınızda ceza davası açılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı