Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 24 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Bir site yaptım. İnternete nasıl yükleyeceğim? İnternetteki hazır şablonları kullanmak istemiyorum.
Arkadaşlar merhaba. Bir site yaptım. İnternete nasıl yükleyeceğim? İnternetteki hazır şablonları kullanmak istemiyorum.
hakaneraytiryaki Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 10 24 Eylül 2020 #2 Domain alman lazım onun için.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Eylül 2020 #3 Asansor Simulator için mi?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 24 Eylül 2020 #4 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Bir site yaptım. İnternete nasıl yükleyeceğim? İnternetteki hazır şablonları kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş gibi bir şey mi yaptınız Asansör Simülatör için?
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşlar merhaba. Bir site yaptım. İnternete nasıl yükleyeceğim? İnternetteki hazır şablonları kullanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş gibi bir şey mi yaptınız Asansör Simülatör için?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 24 Eylül 2020 #5 hakaneraytiryaki dedi: Domain alman lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Affansen dedi: Asansor Simulator için mi? Genişletmek için tıkla... Bilemem artık aabcc dedi: Ön sipariş gibi bir şey mi yaptınız Asansör Simülatör için? Genişletmek için tıkla... Bilemem artık hocam, gizli
hakaneraytiryaki dedi: Domain alman lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Affansen dedi: Asansor Simulator için mi? Genişletmek için tıkla... Bilemem artık aabcc dedi: Ön sipariş gibi bir şey mi yaptınız Asansör Simülatör için? Genişletmek için tıkla... Bilemem artık hocam, gizli
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #6 Ücretsiz hosting ve domain sağlayan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Webcam kullanan insan dedi: Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Bilemem artık Bilemem artık hocam, gizli Genişletmek için tıkla... Var. FTP ile de yükleyebilirsiniz. Tek tek web browserdan da.
Ücretsiz hosting ve domain sağlayan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Webcam kullanan insan dedi: Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Bilemem artık Bilemem artık hocam, gizli Genişletmek için tıkla... Var. FTP ile de yükleyebilirsiniz. Tek tek web browserdan da.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Eylül 2020 #7 astegon dedi: Ücretsiz hosting ve domain sağlayan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bedava peynir fare kapanında olur. Güvenilir mi o siteler?
astegon dedi: Ücretsiz hosting ve domain sağlayan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bedava peynir fare kapanında olur. Güvenilir mi o siteler?
Huayra Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 949 Çözümler 7 24 Eylül 2020 #8 Webcam kullanan insan dedi: Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Bilemem artık Bilemem artık hocam, gizli Genişletmek için tıkla... Blogger veya WordPress gibi sitelerden kendi beğendiğiniz temayı seçerek yapabilirsiniz. Fakat Hosting ve Domain ücreti var ona göre. Peki Steam ne güne duruyor ?
Webcam kullanan insan dedi: Hocam diyelim ki aldım, ben siteyi nasıl yükleyeceğim? Orada yüklemek için bölüm falan var mı? Bilemem artık Bilemem artık hocam, gizli Genişletmek için tıkla... Blogger veya WordPress gibi sitelerden kendi beğendiğiniz temayı seçerek yapabilirsiniz. Fakat Hosting ve Domain ücreti var ona göre. Peki Steam ne güne duruyor ?
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #9 Affansen dedi: Bedava peynir fare kapanında olur. Güvenilir mi o siteler? Genişletmek için tıkla... valla ben zamanında hostinger'den almıştım. .tk'dan da domain elde ettim. Tabi kısıtlı oluyor bant genişliği olsun quota olsun.
Affansen dedi: Bedava peynir fare kapanında olur. Güvenilir mi o siteler? Genişletmek için tıkla... valla ben zamanında hostinger'den almıştım. .tk'dan da domain elde ettim. Tabi kısıtlı oluyor bant genişliği olsun quota olsun.
hakaneraytiryaki Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 10 24 Eylül 2020 #10 YouTube'den vs biraz araştır onları sıfırdan bilmediğin için buradan anlatmak zor biraz videolu olarak izlemek daha iyi olur
YouTube'den vs biraz araştır onları sıfırdan bilmediğin için buradan anlatmak zor biraz videolu olarak izlemek daha iyi olur