Yapılan web sitesi en ucuz nerede Cloud olarak yayınlanır?

Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
Meslek
Ağa/Paşa
Merhaba şimdilik HTML ve CSS tek kullanarak bir portföy web site yaptım ancak yayınlama kısmı ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum izlediğim bir videoda Hostinger sitesi kullanılarak WordPress olarak site yapıyordu. Güncel olan ve WordPress olmayan Türkçe video bulamadım ve elimde domain de yok hem alan adı almaya hem de sitemi yayınlamaya ihtiyacım var ancak bir portföy sitesi olduğu ve küçük bir site olduğu için kendi bilgisayarımda değil bulutta yayımlamak istiyorum ama ne yapacağımı nereden alacağımı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
cPanel için Cenuta kullanabilirsin. Uygun fiyatlı domain için google domains ve ya diğer firmaları araştırmanı tavsiye edebilirim.

Github aracılığı ile ücretsiz yayınlayabilirsin. Sadece domain gerekir ki domain her şekilde gerekiyor.

cPanel için Cenuta kullanabilirsin. Uygun fiyatlı domain için google domains ve ya diğer firmaları araştırmanı tavsiye edebilirim.
Hocam c panel ne oluyor bilmiyorum benim sitem dinamik değil statik olacak 3-4 sayfası tek var girenler genelde yazı okuyacak siteyle etkileşime girmeyecek yani bir backend işlemi yok sadece bir yerde form var onu da php ile sonra hallederim diyordum. bu Centura siteyi yayınlayıp arada bir kodlarda değişiklik yapıp güncelleyebileceğim düzenleyebileceğim bir yer mi?

Github aracılığı ile ücretsiz yayınlayabilirsin. Sadece domain gerekir ki domain her şekilde gerekiyor.
Url'de ne olarak gözüküyor hocam? direkt siteadı.com gibi domain mi yoksa github da orada gözüküyor mu? bir de local olmamalı hocam ben bilgisayarı kapatsam da ulaşılabilmeli sorun olur mu?

Son düzenleme:
Evet, cenuta öyle bir yer

Url'de ne olarak gözüküyor hocam? direkt siteadı.com gibi domain mi yoksa github da orada gözüküyor mu? bir de local olmamalı hocam ben bilgisayarı kapatsam da ulaşılabilmeli sorun olur mu?
URL'de nasıl gözüktüğü size bağlı. İsterseniz siteadi.com şeklinde domain bağlarsınız isterseniz elinizde bulunan statik IP adresine, isterseniz sunucuya hepsi size kalmış. Para ödeyim kafam rahat etsin derseniz hosting kullanmanız gerek, orta düzeyde olsun diyorsanız sunucu almanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…