Yapılmış oyun projesini satmak

gcmsx

Centipat
Bir oyun üzerinde çalışıyorum ama maddi imkansızlıklardan dolayı Steam'da yayınlayamayacağım. Oyunu da vergi kanunlarından dolayı ıtch'de yayınlayamayacağım. Bu oyun peki projesini satabileceğim herhangi bir platform bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil taraflara bakabilirsiniz bence

Bildiğim kadarıyla satıp para kazanabileceğiniz başka bir platform yok. Epic Games ve GoG gibilerini saymıyorum bile zira bunların politikaları Steam'den daha zor.

GOG.com böyle bir durum var şimdi gördüm istersen araştırabilirsin.

Bildiğim kadarıyla satıp para kazanabileceğiniz başka bir platform yok. Epic Games ve GOG gibilerini saymıyorum bile zira bunların politikaları Steam'den daha zor.

Sorumu anlamadınız galiba amacım oyunu yayımlamak değil direkt olarak proje dosyasını satmak.

Merhaba, oyununuz hakkında bilgi verebilir misiniz? Görseller olabilir veya senaryo. Belki burada da ilgilenenler olabilir. Proje satışı için direkt bir satış platformu hiç duymadım fakat söylediğim gibi ilgilenenlere ulaşmak için detay vermeniz burada fayda sağlar. Açıkçası ben merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…