Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 5 Mart 2021 #71 Şu sıralar yapmak istediğim tek şey odama kapanıp sabahtan akşama kadar boş boş oturmak. Sınav stresi adama kafayı yedirtiyor. Bunlar bitince yiyecek - içecek stoğu yapıp dediğim aktiviteyi uygulamayı düşünüyorum. Bir de poligona gitmek isterim.
Şu sıralar yapmak istediğim tek şey odama kapanıp sabahtan akşama kadar boş boş oturmak. Sınav stresi adama kafayı yedirtiyor. Bunlar bitince yiyecek - içecek stoğu yapıp dediğim aktiviteyi uygulamayı düşünüyorum. Bir de poligona gitmek isterim.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 5 Mart 2021 #72 Haruki Murakami dedi: @Traviss Bickle uyku yok, unutma. Sabah 7-8'de kalkıyorsun değil mi? Gününü çöpe atmıyorsundur herhalde? Genişletmek için tıkla... Tabii canım.
Haruki Murakami dedi: @Traviss Bickle uyku yok, unutma. Sabah 7-8'de kalkıyorsun değil mi? Gününü çöpe atmıyorsundur herhalde? Genişletmek için tıkla... Tabii canım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Mart 2021 #73 Osu oynuyorum son zamanlarda, sarıyor.
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #74 Samotne Ciasteczka dedi: Osu oynuyorum son zamanlarda, sarıyor. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil mi ya? Şu meyveli bölümü yapabiliyorum sadece
Samotne Ciasteczka dedi: Osu oynuyorum son zamanlarda, sarıyor. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil mi ya? Şu meyveli bölümü yapabiliyorum sadece
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Mart 2021 #75 michealdoge dedi: Çok zor değil mi ya? Şu meyveli bölümü yapabiliyorum sadece Genişletmek için tıkla... Zor, genelde C veya D alıp duruyorum zaten. Alışırsın. Tabii bağımlılık yapmazsa :/
michealdoge dedi: Çok zor değil mi ya? Şu meyveli bölümü yapabiliyorum sadece Genişletmek için tıkla... Zor, genelde C veya D alıp duruyorum zaten. Alışırsın. Tabii bağımlılık yapmazsa :/
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Mart 2021 #76 Valorant bu aralar sardı. 2-3 arkadaşla dereceli girince eğlenceli oluyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #77 CS'de yol yapıp, millete hükmetmek. Sonra da doğal afetlerle tüm şehri dağıtmak. Ek olarak trafik kontrolu da eğlenceli oluyor.
CS'de yol yapıp, millete hükmetmek. Sonra da doğal afetlerle tüm şehri dağıtmak. Ek olarak trafik kontrolu da eğlenceli oluyor.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 5 Mart 2021 #78 Traviss Bickle dedi: Tabii canım. Genişletmek için tıkla... Günaydın İrfan ve forum ahalisi. Yahu biz burayı niye yine DC'ye çevirdik İrfan?
Traviss Bickle dedi: Tabii canım. Genişletmek için tıkla... Günaydın İrfan ve forum ahalisi. Yahu biz burayı niye yine DC'ye çevirdik İrfan?
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 5 Mart 2021 #79 Haruki Murakami dedi: Günaydın İrfan ve forum ahalisi. Yahu biz burayı niye yine DC'ye çevirdik İrfan? Genişletmek için tıkla... Bilmem ki. Konu da kilitlenmedi.
Haruki Murakami dedi: Günaydın İrfan ve forum ahalisi. Yahu biz burayı niye yine DC'ye çevirdik İrfan? Genişletmek için tıkla... Bilmem ki. Konu da kilitlenmedi.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #80 Kitaplara sardım bu aralar. Çayımı bisküvimi alıyorum kitap okuyorum her gün, bir kere başlayınca bırakamıyor insan
Kitaplara sardım bu aralar. Çayımı bisküvimi alıyorum kitap okuyorum her gün, bir kere başlayınca bırakamıyor insan