Mimar20

Hectopat
1.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
3.

Çok güzel olmuş, elinize sağlık.

Hocam 1.videoda ses kaydı biraz kötü olmuş ancak animasyon güzel, elinize sağlık.

Animasyonlar güzel fakat ben ses kayıtlarını, arkadaki müzikleri ve ses efektlerini çok beğenemedim. Elinize sağlık.

Güzel olmuş sadece biraz kasıyor. Hangi programla yaptınız?
Animasyonları render şeklinde değil de önizleme kısmından ekran kaydı yaparak aldığım için görüntü kalitesinde ve hızında problem oluyor. 5 Dakikalık ekran kaydını telefona aktarıp hızlandırıyorum 20 saniyeye düşürüyorum sonra da arka plana ses ekliyorum. Çalıştığım program LUMION.
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Animasyonlar güzel fakat ben ses kayıtlarını, arkadaki müzikleri ve ses efektlerini çok beğenemedim. Elinize sağlık.
Hocam 1.videoda ses kaydı biraz kötü olmuş ancak animasyon güzel, elinize sağlık.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için.

@Captain Rex @LutherKing 1. Animasyondaki helikopterden sonraki kısım için müzik önerir misiniz? Kendi sesimi kaldıracağım ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…