Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Tamamen sıfır bilgi ile birazcık zaman ayırıp hazır sample ile beat yapmaya çalıştım sizce nasıl olmuş? Link
Tamamen sıfır bilgi ile birazcık zaman ayırıp hazır sample ile beat yapmaya çalıştım sizce nasıl olmuş? Link
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.447 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Haziran 2024 #2 E tamam işte olmuş. RAP piyasasının tamamı da en fazla sizin kadar bilgiye sahip zaten.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 8 Haziran 2024 #3 Keahi dedi: Tamamen sıfır bilgi ile birazcık zaman ayırıp hazır sample ile beat yapmaya çalıştım sizce nasıl olmuş? Link Genişletmek için tıkla... 808'ler hiç olmamış hocam. Kulak tırmaladı biraz. Ama sıfır bilgiye rağmen yaptıysanız uğraşırsanız güzel beatler çıkarırsınız. Bence
Keahi dedi: Tamamen sıfır bilgi ile birazcık zaman ayırıp hazır sample ile beat yapmaya çalıştım sizce nasıl olmuş? Link Genişletmek için tıkla... 808'ler hiç olmamış hocam. Kulak tırmaladı biraz. Ama sıfır bilgiye rağmen yaptıysanız uğraşırsanız güzel beatler çıkarırsınız. Bence
Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Single_factor dedi: E tamam işte olmuş. Rap piyasasının tamamı da en fazla sizin kadar bilgiye sahip zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağıladınız mı övdünüz mü hiç anlamadım. PolterGeist dedi: 808'ler hiç olmamış hocam. Kulak tırmaladı biraz. Ama sıfır bilgiye rağmen yaptıysanız uğraşırsanız güzel beatler çıkarırsınız. Bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır bilgiyle yaptım 808'leri düzeltmeyi denerim. Şimdi ise sample yazmayı çözmeye çalışıp elime para geçince giriş seviyesi ekipman alacağım.
Single_factor dedi: E tamam işte olmuş. Rap piyasasının tamamı da en fazla sizin kadar bilgiye sahip zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağıladınız mı övdünüz mü hiç anlamadım. PolterGeist dedi: 808'ler hiç olmamış hocam. Kulak tırmaladı biraz. Ama sıfır bilgiye rağmen yaptıysanız uğraşırsanız güzel beatler çıkarırsınız. Bence. Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır bilgiyle yaptım 808'leri düzeltmeyi denerim. Şimdi ise sample yazmayı çözmeye çalışıp elime para geçince giriş seviyesi ekipman alacağım.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.447 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Haziran 2024 #5 Keahi dedi: Hocam aşağıladınız mı övdünüz mü hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. Gerçekler...
Keahi dedi: Hocam aşağıladınız mı övdünüz mü hiç anlamadım. Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. Gerçekler...