2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #1 Edit demişim fakat bu edit değilmiş ben de yeni öğrendim. Klip veya derleme desek daha doğru olur Son düzenleme: 24 Aralık 2021
P paleswordsman Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #2 Edit golleri derleyip arkaya şarkı koymak olmuyor dostum.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Aralık 2021 #3 Şarkı çok geldi, acaba telif yememek için mi şarkı bu kadar bozuktu? Konuyla da alakasız, ben beğenmedim kısaca.
Şarkı çok geldi, acaba telif yememek için mi şarkı bu kadar bozuktu? Konuyla da alakasız, ben beğenmedim kısaca.
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 24 Aralık 2021 #4 Bu edit değil ki şarkıya alternatif klip
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.086 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 24 Aralık 2021 #5 Editten daha ziyade derleme olmuş. Edit düzenlemek demektir. Renklerle oynarsınız, videonun akışını değiştirirsiniz. Klipleri arka arkaya ekleyip, üzerine şarkı eklemek vs genelde derlemek oluyor.
Editten daha ziyade derleme olmuş. Edit düzenlemek demektir. Renklerle oynarsınız, videonun akışını değiştirirsiniz. Klipleri arka arkaya ekleyip, üzerine şarkı eklemek vs genelde derlemek oluyor.
P paleswordsman Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #6 Bende edit gibi işlerle uğraşıyorum, tabii benim alanım anime editleri olduğu için birazcık daha absürt oluyor her editin farklı tarzı oluyor zaten... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bende edit gibi işlerle uğraşıyorum, tabii benim alanım anime editleri olduğu için birazcık daha absürt oluyor her editin farklı tarzı oluyor zaten... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #7 paleswordsman dedi: Edit golleri derleyip arkaya şarkı koymak olmuyor dostum Genişletmek için tıkla... Ben profesyonel olarak edit yapmiyorum sadece eğlenmek için yaptim bunu belirtmek istedim. Yorumunuz için teşekkürler. TLoTEvil dedi: Şarkı çok geldi, acaba telif yememek için mi şarkı bu kadar bozuktu? Konuyla da alakasız, ben beğenmedim kısaca. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler.
paleswordsman dedi: Edit golleri derleyip arkaya şarkı koymak olmuyor dostum Genişletmek için tıkla... Ben profesyonel olarak edit yapmiyorum sadece eğlenmek için yaptim bunu belirtmek istedim. Yorumunuz için teşekkürler. TLoTEvil dedi: Şarkı çok geldi, acaba telif yememek için mi şarkı bu kadar bozuktu? Konuyla da alakasız, ben beğenmedim kısaca. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 24 Aralık 2021 #8 Mamacita dedi: Bu edit değil ki şarkıya alternatif klip Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleme: 24 Aralık 2021
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Aralık 2021 #9 Mesut Özil yüzünden takımı batanlar konuşuyor :d
P paleswordsman Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #10 244756 dedi: Ben profesyonel olarak edit yapmiyorum sadece eğlenmek için yaptim bunu belirtmek istedim. Yorumunuz için teşekkürler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anladim hangi programı kullanıyorsun?
244756 dedi: Ben profesyonel olarak edit yapmiyorum sadece eğlenmek için yaptim bunu belirtmek istedim. Yorumunuz için teşekkürler. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Anladim hangi programı kullanıyorsun?