Yaptığım işletim sistemini nasıl piyasaya sürebilirim?

Adam iyi trollemis yalniz, 1 mesaji var forumda yalnizca. Adim Samuel 13 yasim, isletim sistemidir yaptigim diyip kayboldu.

Adim Samuel:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, adım volkan 13 yaşindayim. Ben kendi işletim sistemimi yaptım ama nasıl piyasaya süreceğimi bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle heyde işletim sistemi olmaz. Zaman gerekli, bilgi gerekli, para gerekli, ekip gerekli. Eğer gerçekten bir işletim sistemi yapmayı planlıyorsanız bunları öğrenmeniz ve çalışmanız gerek.

Aynen Windows yıllardır programlanıyor hala adam olamadı .

Duyar kasma gibi bir derdim yok yargısız infaz yapmayın.

Bu hayatta her şey olası.
Her şeye eyvallah ettik diyelim işletim sistemi yapan kişi nasıl dağıtacağını mı bilmiyor? Güldürmeyin ya şaka gibi.
3 aylıkken bilgisayarın başına geçmiş, 1 yaşında İngilizce'yi sökmüş, 2 yaşında bilgisayarla haşır neşir olup işletim sistemine merak salmış. 7 yaşına gelince low-level dillerde ustalaşmış. 13 yaşına gelene kadar da işletim sistemini yazmış. 18 yaşına gelince de büyük ihtimalle zaman makinesini icat eder.
Ben de atıp tutsam birileri savunsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…