MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 2 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi Entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi? Dosya Ekleri ENTEL (2).png 7,4 KB · Görüntüleme: 214
Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi Entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi?
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 2 Aralık 2020 #2 Pek CS:GO'yu andırmıyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 ENTEL daha güzel bir yazı tipiyle yazılabilir. Onun dışında fena durmuyor.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2020 #4 MetehngGll dedi: Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence gayet güzel olmuş ellerinize sağlık ama burun kısmını silememişsiniz galiba beyazlık fazla duruyor.
MetehngGll dedi: Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence gayet güzel olmuş ellerinize sağlık ama burun kısmını silememişsiniz galiba beyazlık fazla duruyor.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Aralık 2020 #5 Genel olarak güzel ama bence yazı fontu olmamış. Daha okunabilir ve hatları biraz daha ince bir font kullanın derim.
Genel olarak güzel ama bence yazı fontu olmamış. Daha okunabilir ve hatları biraz daha ince bir font kullanın derim.
G GencayBilir Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 Entel kelimesinin bir anlamı var mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 2 Aralık 2020 #7 Bence CS:GO için olmamış.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 2 Aralık 2020 #8 MetehngGll dedi: Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi Entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz değişik.
MetehngGll dedi: Merhabalar. Arkadaşlarla CS:GO grubu açtık. İsmi Entel e-Sport. Onun için logo yapıyoruz. Yaptığım bu logo iyi mi sizce? Geliştirilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz değişik.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 2 Aralık 2020 #9 Rebellion_47 dedi: Pek CS:GO'yu andırmıyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu andıracak bir şey yapmaya çalışmadım çok. Berk Rip Tepe'ninkine benzetmeye çalıştım biraz
Rebellion_47 dedi: Pek CS:GO'yu andırmıyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu andıracak bir şey yapmaya çalışmadım çok. Berk Rip Tepe'ninkine benzetmeye çalıştım biraz
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Aralık 2020 #10 Yazı pek okunmuyor ve renk paletini şahsen beğenmedim.