Yaptığım logo nasıl?

Makaleler
11
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Asker
Son 2 aydır logo yapmaya taktım normal Photoshop'larda yapıyorum buraya örneklerini atarım sizce nasıl 2 ay önce başladım Photoshop'a bir de yaptığım logoları satabilir miyim çünkü ben daha çok e-spor - Steam için veya Instagram logoları yapıyorum alınır mı? Düşünceleriniz neler?

Dosya Ekleri

• 1(3).png
    1(3).png
    409,1 KB · Görüntüleme: 135
  • Untitled-2.png
    Untitled-2.png
    1 MB · Görüntüleme: 139
  • Avalon textLogo.png
    Avalon textLogo.png
    406,8 KB · Görüntüleme: 144
  • Untitled-1.png
    Untitled-1.png
    503,3 KB · Görüntüleme: 123
Son 2 aydır logo yapmaya taktım normal Photoshop'larda yapıyorum buraya örneklerini atarım sizce nasıl 2 ay önce başladım Photoshop'a bir de yaptığım logoları satabilir miyim çünkü ben daha çok e-spor - Steam için veya Instagram logoları yapıyorum alınır mı? Düşünceleriniz neler?

Güzel içerikler, gelişirse güzel para kazanırsınız. En beğendiğim 2. bu arada.

Attack On Titan’ı sevdim.

Photoshop'a bir de yaptığım logoları satabilir miyim çünkü ben daha çok e-spor - Steam için veya Instagram logoları yapıyorum alınır mı?
Bence alınır. Hatta buraya konu açabilirsiniz. Fiyatlar uygun olursa alıcı çok olur.
Ayrıca logolar da güzel olmuş, elinize sağlık. Özellikle 2. logo süper. Dünkü bölümden aşırı gaza geldim zaten.

Gereksiz efekt kullanımı çok. Png arkasına görsel eklemişsiniz başlangıç için güzel ama bu şekilde ilerlerseniz pek gelişme gösteremesiniz. Mesela en sonuncusunda merminin bir işlevi yok koyulmak için koyulmuş. Bunu kötü bir yorum olarak algılamanı istemem, bu işle içli dışlı olan biriyim, benim görüşüm bu şekilde.
Ayrıca logo için Adobe Illustrator kullanmanı tavsiye ederim.
Logo satma kısmına gelirsek başlangıçta bu işten para kazanmanız epey zor.
Hedefinizi para kazanmak yerine kendinizi geliştirmek yapın, geliştikçe kazanırsınız ama bu 1 2 ayda olacak bir iş değil. Başarılar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı